ma imam ja sva pitanja sa foruma, ali sam mislila da ako netko ima samo od nine da znam otprilike na što utrošit naviše vremenahvalaa tinemam od nine, ali imam neka skupljena sa foruma koja se pojavljuju ,ako ti to moze pomoci
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ma imam ja sva pitanja sa foruma, ali sam mislila da ako netko ima samo od nine da znam otprilike na što utrošit naviše vremenahvalaa tinemam od nine, ali imam neka skupljena sa foruma koja se pojavljuju ,ako ti to moze pomoci
E, to je već objašnjeno nekoliko puta baš u ovoj temi. Klikni na Search i samo upiši Agio.jel mi netko mže obkjasnoit gdje to piše i kaj je to agio?
Jesam našla sam.. hvalaE, to je već objašnjeno nekoliko puta baš u ovoj temi. Klikni na Search i samo upiši Agio.
mora da nas je pobrkala s pravnicimaja isto bila jucer .. prošla.. Pitanja: Statut, što sve sadrži, tko su zakonski zastupnici u d.d., temeljni akti u društvima.. i jedno koje mi nije upće bilo jasno od kud joj to pitanje: koji su materijalni a koji formalni dijelovi statuta...
sretno svima, nije bilo tak strašno jer nakon građanskog ovo mi je došlo ko odmor!
Kombinirano, najbolje iz skripte i knjige.Koliko mi treba za njega i iz čega je najbolje učit?
kod dd i doo ti je važno apsolutno sve od A-Ž.Ima li što uz d.d. i d.o.o. da je toooliiikooo važno?
možeš li mi poslat ta pitanja sakupljena sa foruma ak nije problem? ili netko drugi ako ima? :shock:hvalaa tinemam od nine, ali imam neka skupljena sa foruma koja se pojavljuju ,ako ti to moze pomoci
Bože, Petre! Ti bi odmah na gotovo?možeš li mi poslat ta pitanja sakupljena sa foruma ak nije problem?
U kolko i di je ispit?jel netko zna tko podnosi tužbu za proboj pr.osobnosti? i da li Širola postavlja kratka pitanja ili ono baš moraš pričat? hvala...
Jel ide ko sutra u 2 na ispit. ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.