Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, trebaš najnovije izdanje, 2008. godja imam 4. izdanje knjige...kaj mi treba i 5.? izluđuju me ove promjene non stop...
Je l možeš, molim te, sutra kad saznaš informaciju u vezi knjige istu napisati na forumu? Ja isto imam knjigu iz 2005. Hvala unaprijed.fuck to sam si i mogao mislit i ja imam 2005 sad moram kupit i novo al sutra cu otic na konz.da mi potvrdi.
ako si sutra u gradu ja ju mogu posuditi na svoj indeks
Sigurno ne trebaš ostavljati index u knjižnici na faksu, znam to 100% jer sam i ja izvanredni i posuđujem knjige, krivu si informaciju dobio.može vidimo se, javim ti se
Sigurno ne trebaš ostavljati index u knjižnici na faksu, znam to 100% jer sam i ja izvanredni i posuđujem knjige, krivu si informaciju dobio.
Jedino moraš imati index, u knjižnici ti udari pečat posuđuje i to je to, na kraju kada upisuješ godinu moraš u knjižnicu da ti stavi pečat da si sve vratio.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.