Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
I ja sam izvanredni ponavljacsta to znaci u biti,kako bi trebalo izgledati?izvanredni sam ponavljac
a koja je onda razlika izmedu kolokvija i ispita?I ja sam izvanredni ponavljac
Navodno kao ispit. Mislim da 30pitanja na zaokruzivanje s mogucnosti vise tocnih odgovora i 16 je za prolaz.
[DOUBLEPOST=1525384216,1525384105][/DOUBLEPOST]A hoce li se prijavljivati ili ce biti neka obavijest i hoce li ponavljaci moci?puno,puno hvala.nisam u toku bas pa mi svaka info puno znaciRazlika je ta što imas kao taj jedan dodatni rok prije rokova (predrok) koji ti se nigdje ne bilježi i sto ne moras na prije sveha
Hvala punoPojma nemam :/ jedino sam cula da ce bit prijava. Pa nam preostaje cekanje da vidimo hocemo moc prijavit.
Hvala punoNisam bila, ali bila je kolegica. Kaže da ispit nije bio težak. Da su bile osnovne stvari npr.od kojih protokola se sastoji internet itd. Jedino da je malo vremena za pismeni, minuta po pitanju. Usmeni uobičajeno, nekima osnovna pitanja, nekima teža, nekima zakon..kako ih je potrefilo. Rekla je da je alergican na ako se ne znaju oni zadaci Agencije i nekakva glava 25 .eto nadam se da sam bar malo pomogla.
Ovaj put je već danas/sutra.Jel zna neko u koliko bude usmeni nakon ispita?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.