Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Bila sam 11.04.2016. (zadnji dan odjave ispita za 4. mjesec) kod prof.dr. sc. Dragićevića, mijenjao ga je doc.dr. sc. Lisičar.Kad si bila na konzultacijama i kod kojeg profesora? Sta sad da radimo ja jos nemam odg na mail
Bila sam 11.04.2016. (zadnji dan odjave ispita za 4. mjesec) kod prof.dr. sc. Dragićevića, mijenjao ga je doc.dr. sc. Lisičar.
Također sam poslala mail 15.4.2016. doc.dr. sc. Juriću na koji mi nije odgovorio. To nakon što sam pročitala forum jer sam se iznenadila pošto ja imam drugačiju informaciju i zbog toga sam odjavila ispitni rok za 4. mjesec.
Može netko napisati pitanja sa kolokvija?Ja sam danas dobila mail da ne mozemo
http://www.upravnistudenti.net/resources/skripta-iz-pravne-informatike-fer-verzija.91/koja je iz skriptarnice za inf najbolja skripta za ucenje?
[DOUBLEPOST=1461620590,1461587925][/DOUBLEPOST]Gdje mogu nabaviti ferovu skriptu iz inf? Bila sam u skriptarnici i nije je bilo, a i ne mogu je naci ovdje na forumu.. Hvala
idealno bi bilo još pročitati, s razumijevanjem, poglavlja u knjizi.hvala ti punota skripta + zakoni o zast osob pod je dovoljna , ili jos treba sta?
ako ti to nije totalna nepoznanica i ako nemaš problema s pamćenjem mislim da nije nemoguće.Obzirom da su mi pomaknuli rok iz financiranja pretpostavljam da je nemoguće spremit informatiku u 2 dana ili....?
Zar literatura nije izmijenjena?
Moram quoteat samu sebeZar literatura nije izmijenjena?
Još uvijek je upotrebljiva FER skripta iz skriptarnice. Ja sam pročitala poglavlja iz knjige i usput uspoređivala skriptu i samo sam neke stvari izmjenila i neke dodala, ništa drastično. I Zakon o zaštiti osobnih podataka je bitan. Dobro pročitati s razumijevanjem.
Dobro ali to što literatura sadrži odgovore na sva pitanja ne znači da nas ne mogu pitat nešto drugoMoram quoteat samu sebe![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.