AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove informatike

Mari123

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Može li mi netko reći ulazi li u gradivo za kolokvij i virusi? Profesor ih je spominjao na predavanju ali ih u knjizi nema

Gigi

Dobro jel dobio tko jos kakvu informaciju ja jos nisam dobila odg na mail za ponavljace i kolokvij
Da li mogu izaci
Pa prosle godine nije bilo kolokvija
[DOUBLEPOST=1461145876,1461142642][/DOUBLEPOST]Upravo dobila mail od prof. Jurica ponavljaci NE izlaze na kolokvije predvidjen je samo za one koji prvi put slusaju predmet

SheSun

Kad si bila na konzultacijama i kod kojeg profesora? Sta sad da radimo ja jos nemam odg na mail
Bila sam 11.04.2016. (zadnji dan odjave ispita za 4. mjesec) kod prof.dr. sc. Dragićevića, mijenjao ga je doc.dr. sc. Lisičar.

Također sam poslala mail 15.4.2016. doc.dr. sc. Juriću na koji mi nije odgovorio. To nakon što sam pročitala forum jer sam se iznenadila pošto ja imam drugačiju informaciju i zbog toga sam odjavila ispitni rok za 4. mjesec.

Posljednje uređivanje:

Gigi

Bila sam 11.04.2016. (zadnji dan odjave ispita za 4. mjesec) kod prof.dr. sc. Dragićevića, mijenjao ga je doc.dr. sc. Lisičar.

Također sam poslala mail 15.4.2016. doc.dr. sc. Juriću na koji mi nije odgovorio. To nakon što sam pročitala forum jer sam se iznenadila pošto ja imam drugačiju informaciju i zbog toga sam odjavila ispitni rok za 4. mjesec.

Ja sam danas dobila mail da ne mozemo

JustMe

Castells, eu, (ne znm tocno sta da ti specificno kazem) vrsne i sve moguce domene, ikonoskop u koju revoluciju spada, IP6 (128bitni), baran, ugl je bilo dosta pitanja tipa ".hr domena tj, u kojj domenu spada vrsnu nacionalnu", nova info.revolucija, lessing i njegovo djelo:kod i druginzakoni kiberprostora, zakon o zastiti osobnih podataka,obiljezja arhitekture interneta-modularnost, neko pitanje vezano za arpanet (msm da je godina u pitanju)
[DOUBLEPOST=1461565363,1461249385][/DOUBLEPOST]Ako ima tko saznanja, npr ponavljaci, a da nije problem napisati da li je test jednak kolokviju i kakav je usmeni?

Mari123

Može li mi netko reći kako izgleda ispit iz informatike i jel teško za proć ? Traže li detalje? Hvala :D

Kendje Ind

koja je iz skriptarnice za inf najbolja skripta za ucenje? :)
[DOUBLEPOST=1461620590,1461587925][/DOUBLEPOST]Gdje mogu nabaviti ferovu skriptu iz inf? Bila sam u skriptarnici i nije je bilo, a i ne mogu je naci ovdje na forumu.. Hvala

nijo

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Obzirom da su mi pomaknuli rok iz financiranja pretpostavljam da je nemoguće spremit informatiku u 2 dana ili....?

Marianne

Obzirom da su mi pomaknuli rok iz financiranja pretpostavljam da je nemoguće spremit informatiku u 2 dana ili....?
ako ti to nije totalna nepoznanica i ako nemaš problema s pamćenjem mislim da nije nemoguće.

Kendje Ind

Može li mi netko reći kako izgleda ispit iz informatike i jel teško za proć ? Da li traze detalje, koja pitanja budu najcesca? Hvala

Marianne

Zar literatura nije izmijenjena?
Moram quoteat samu sebe :)
Još uvijek je upotrebljiva FER skripta iz skriptarnice. Ja sam pročitala poglavlja iz knjige i usput uspoređivala skriptu i samo sam neke stvari izmjenila i neke dodala, ništa drastično. I Zakon o zaštiti osobnih podataka je bitan. Dobro pročitati s razumijevanjem.

Kendje Ind

tnx:) a usmeni je odmah isti dan kasnije popodne ili prijepodne, pitam zbog posla? Znaci pitanja budu iz te skripte , kakav princip, jel tesko ? hvala

Norid96

Jel ima netko da je učio po ovoj novoj knjizi, koliko stranica ima? Ponavljač i bio sam učio po staroj knjizi za 4.mjesec kada sam slučajno saznao da je izmijenjena literatura, a moram na prvu komisiju (ne pitajte kak, mogao bih film snimiti o tome lol), pa si nemrem baš priuštit neočekivani pad. Jel ostao isti onaj glupi princip ispita (zaokruživanje i usmeni isti dan)? Tnx :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks