AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove informatike

Gigi

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pa na predavanju nista profesor nije spominjo da ponavljaci ne mogu na kolokvij, ako se sjecam prosle godine nije bilo kolokvija na informatici pa nema smisla da ponavljaci ne mogu na kolokvije ako ke prvi put uveden znaci da nisu nikad ni imali prilike ici ?!?!

Marianne

Ima mozda tko kakve biljeske, il nest takvog iz inf. , da si malo olaksam, pa da mi posalje na mail? hvala :)
Još uvijek je upotrebljiva FER skripta iz skriptarnice. Ja sam pročitala poglavlja iz knjige i usput uspoređivala skriptu i samo sam neke stvari izmjenila i neke dodala, ništa drastično. I Zakon o zaštiti osobnih podataka je bitan. Dobro pročitati s razumijevanjem.

SheSun

ne mogu, ja slala mail :/
Ja sam bila na konzultacijama kod profesora kada je izašla obavijest na stranicama fakulteta i rečeno mi je da izvanredni ponavljači mogu izaći (jer prošlih godina nije niti bilo kolokvija iz ovog kolegija), a na predavanju za izvanredne profesor je rekao da oni ne odgovaraju na mailove upućene za kolokvije i ispite, kako to da su tebi odgovorili onda? Na predavanju za izvanredne je također napomenuo da ćemo imati 2 kolokvija, tako da ne kužim otkuda sada ovo da se ne može izlaziti. Svakako vam preporučujem da ne odustajete od izlaska na kolokvij, ja znam da ću doći na kolokvij jer imam informaciju iz prve ruke da smijem.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
ok moze, ali mozes to sad poslat , pa da si malo olaksam ucenje infice za cet? tnx
Vrlo često štalješ zahtjeve za slanjem skripti i pitanja na mail. Gotovo svakodnevno i pralalelno u nekoliko tema. Nekoliko forumaša se već žalilo. Molim te, malo prouči kako forum funkcionira. Svrha mu je vrlo široka razmjena informacija i znanja. Kontraproduktivno je stalno zatrpavati temu s jednim te istim pitanjem.

Kendje Ind

Forum SLUZI tome da si ljudi medjusobno pomazu, tu se vidi humanost , kvaliteta covjeka,a taj Vas komentar nije zaista primjeren Vama ni svim drugim ljudima (koji se fakultetski obrazuju ) ,koji su se zalili na moje postove kao sto ste mi napisali,.. pa nemaju svi ljudi iste mogucnosti za skolovanje i ucenje nazalost, zato mislim da postoje razlozi za te moje postove. HVALA na razumijevanju!
[DOUBLEPOST=1461051688,1461050862][/DOUBLEPOST]Marianne mozes mi poslat svoj mail, pa da se cujemo preko maila , tenksic, i oprosti ako smetam

karla1818

Ja sam bila na konzultacijama kod profesora kada je izašla obavijest na stranicama fakulteta i rečeno mi je da izvanredni ponavljači mogu izaći (jer prošlih godina nije niti bilo kolokvija iz ovog kolegija), a na predavanju za izvanredne profesor je rekao da oni ne odgovaraju na mailove upućene za kolokvije i ispite, kako to da su tebi odgovorili onda? Na predavanju za izvanredne je također napomenuo da ćemo imati 2 kolokvija, tako da ne kužim otkuda sada ovo da se ne može izlaziti. Svakako vam preporučujem da ne odustajete od izlaska na kolokvij, ja znam da ću doći na kolokvij jer imam informaciju iz prve ruke da smijem.

17. tra (prije 2 dana)

prima marko.juric

Postovani profesore,
Mogu li pristupiti kolokviju i izvanredni ponavljaci, upisani 2014./2015.?
Lp.

Marko Juric
17. tra (prije 2 dana)

prima ja

Na žalost ne.

Lijep pozdrav,
Marko Jurić

Gigi

Kad si bila na konzultacijama i kod kojeg profesora? Sta sad da radimo ja jos nemam odg na mail

mape5

Super Moderator
Forum SLUZI tome da si ljudi medjusobno pomazu, tu se vidi humanost , kvaliteta covjeka,a taj Vas komentar nije zaista primjeren Vama ni svim drugim ljudima (koji se fakultetski obrazuju ) ,koji su se zalili na moje postove kao sto ste mi napisali,.. pa nemaju svi ljudi iste mogucnosti za skolovanje i ucenje nazalost, zato mislim da postoje razlozi za te moje postove. HVALA na razumijevanju!
[DOUBLEPOST=1461051688,1461050862][/DOUBLEPOST]Marianne mozes mi poslat svoj mail, pa da se cujemo preko maila , tenksic, i oprosti ako smetam
Bit foruma ili kako je to u jednoj od naših knjiga napisano "supstrat", temelj :) je da se sa korisnicma podjele informacije, skripte i ostala saznanja. Sve skripte se objave u skriptarnici tako da su dostupne svima. Sve te skripte su autorska djela pojedinih članova. Svatko na svoj način koncipira pristup kreiranja pojedine skripte. A isto tako se dešava da se literatura mijenja pa niti te objavljene skripte više ne vrijede. Oni koji imaju vremena to poprave pa se i te promjenjene skripte objave.

S obzirom da te Horiemon koji je naš kronično 24 sata :) upozorio, mislim da se ne bi trebao/la ljutiti jer je to bio dobronamjeran komentar.

sretno dalje !!! ;)

Marianne

nemojte paničariti. čak i ako ne možete na kolokvij, gledajte to tako da ćete na ispitu pisati samo jedan ispit od 20 pitanja, gradivo je cijelo, a ako izlazite na kolokvije pišete dva ispita po 20 pitanja s podijeljenim gradivom + zakon. gradivo nije teško, samo ga treba proći s razumijevanjem i što više koncentracije.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Forum služi za razmjenu znanja, ali ne za zloupotrebu i slanje nakon svakih 5-10 dna u nekoliko tema zahtjeve za slanjem "skriptica i pitanja" pored čitave teme s gomilom pitanja i ogromnom skriptarnicom foruma.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks