Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Išla sam na katedru osnovne informatike i nema te ikone pod rezultata kako si ti našla objasniStigli su, na katedri pod rezultati ispita
Moras se prijavit sa svojim AAl identitetom.Išla sam na katedru osnovne informatike i nema te ikone pod rezultata kako si ti našla objasni
Kad je predrok i dali se treba prijaviti i dali ponavljači mogu i što treba učiti , ili sam propustila predrok ?Moras se prijavit sa svojim AAl identitetom.![]()
Kad je predrok i dali se treba prijaviti i dali ponavljači mogu i što treba učiti , ili sam propustila predrok ?
Pa jesi prosla 1. kolokvij?Kad je predrok i dali se treba prijaviti i dali ponavljači mogu i što treba učiti , ili sam propustila predrok ?
[DOUBLEPOST=1556132471,1556132422][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1556132658][/DOUBLEPOST]Kad je predrok ?''''
NISAM prošlaPa jesi prosla 1. kolokvij?
A jbg onda..probaj na prvom roku u 6. mj. proc informatiku. Sretno!NISAM prošla
6. i 8. cjelina + Zakon o elektroničkoj trgovini.Sto spada u literaturu za 2.kolokvij?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.