Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ne.Svi moraju odgovarati neovisno o broju bodova...Jel istina ako imam više od 15 bodova ne moram na usmeni?
Dovoljno je par dana ucenja po fer skriptimoze li mi,molim vas neko reci koliko sati il dana je otprilike dovoljno da se ovaj predmet prodje? Hvala unaprijed![]()
Nadovezujem se na kolegicumože li još netko napisati pitanja sa jučerašnjeg roka? i kako je na usmenom?
Hvala
preporuča se da se zna taj članak o privatnosti jer sadrzi dosta bitnih stvari.. Nema ga puno, kojih dvadesetak stranica!Nadovezujem se na kolegicumene zanima dal se treba članak znat
može li još netko napisati pitanja sa jučerašnjeg roka? i kako je na usmenom?
Hvala
treba se znati zakon o zastiti osobnih podataka, dijelovi kaznenog zakona i članak prof. Dragičevića - Privatnost u virtualnom svijetu.Treba se znati zakon o zastiti osobnih podataka i dijelovi kaznenog zakona... Ne postoji clanak o privatnosti
tako je ispit je 17.6. mislim da su prijave bile do 10.6.dal je mozda ispit sad 17.6 jer mi da na studomatu samo za 3.7 cini mi se da sam fulala onda datum prijava ?? hvala
a shit onda ja sam mislila od 10 ne do .. hvalatako je ispit je 17.6. mislim da su prijave bile do 10.6.
Ja bi se samo nadovezala na kolegicu, još je bitno da ne šutite. Samo pričajte. I ne smijete reći da ne znate. Jedna kolegica je rekla na dva ili tri pitanja da ne zna odgovor i rušio ju je. Najbitnije je da pričate, ne bezveze naravno, ne mora biti točno riječima kao u knjizi, možete i svojim riječima. Profesor je jako ugodan i maksimalno pomaže.Danas na pismenom slj;inteligentni agenti,zakoni koji čine okvir za el.poslovanje u RH,DOS,trojanski konj,hoax,kriptologija-kriptografija,digitalni certifikat,firewall,stenografija,kakvu pravnu zaštitu uživa softver u RH,nešto o kiberneičkom kriminalu,što obuhvaća sigurnosna strategija,podatkovni raj,kakav pristup zaštite podataka postoji u svijetu i koji se koristi u RH,da li je komunikacijska,informacijska i ost. privatnosti regulirana ustavom RH, kada se osobni podatci mogu iznositi iz RH, odnosno da li se mogu iznositi ili ne,da li je agencija za zaštitu osbnih podataka samostalna u svom radu i kome je odgovorna.To su bile teme ili pitanja sa pismenog.A na usmenom prof. Katulić pita vrlo konkretna pitanja,traži vrlo jednostavne i kratke odgovore.Pitanja sa usmenog; što je osobni podatak,i da li se može odnositi na pravnu osobu,tko obavlja nadzor na osobnim podatcima,koji su aspekti privatnosti,kakav pristup zaštite postoji i koji se primjenjuje u RH, koji su aspekti el.trgovanja,što su biometrijske metode, što je firewal. To je otprilike sve.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.