AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Osnove informatike

Plavuša

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
15 pitanje za kriptografiju trebalo bi zaokruziti i C jer se kriptologija sastoji od kriptografije i kriptoanalize stoga je kriptografija uzi pojam od kriptologije (bar bi ja i to zaokruzila)

Plavuša

dali na usmenom cesto ispituju zakon o zastiti osobnih podataka??

da i to je jedno od najosnovnijih pitanja iz toga :D

moze li mi netko rec jer katulic nas cesto tu ispravlja tj nadopunjuje u z.o.p agencija za zastitu osobnih podataka da vodi mi svi kazemo središnji registar a on stalno trazi neki duzi naziv ak netko zna bila bi mu zahvalna na odgovoru

bihter

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da i to je jedno od najosnovnijih pitanja iz toga :D

moze li mi netko rec jer katulic nas cesto tu ispravlja tj nadopunjuje u z.o.p agencija za zastitu osobnih podataka da vodi mi svi kazemo središnji registar a on stalno trazi neki duzi naziv ak netko zna bila bi mu zahvalna na odgovoru

Središnji registar evidencija zbirki osobnih podataka

Leo6

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zanima me dali se taj predmet moze kolikvirat ili postoji mozda neki predrok za redovne studente?

MajaF

Zanima me dali se taj predmet moze kolikvirat ili postoji mozda neki predrok za redovne studente?
Ni jedno ni drugo, imas pismeni ispit na zaokruzivanje i isti dan usmeni ako prodes. That's all

Nella

15 pitanje za kriptografiju trebalo bi zaokruziti i C jer se kriptologija sastoji od kriptografije i kriptoanalize stoga je kriptografija uzi pojam od kriptologije (bar bi ja i to zaokruzila)
U prAavu si , to se još treba nadodati :):whistling:

Nella

:cool:Evo i ja napokon prošla informatiku iz dr pokušaja. Prva grupa je prošla s pitanjima iz testa na usmenom koje se manje više uvijek ponavljaju, pa to nije teško. Ali je zato nas zadnje rešetao pitanjima iz zakona o zaštiti o.p. i inzistirao na konkretnim primjerima. Mene je pitao koje skupine uživaju veću zaštitu o.p. to su djeca i maloljetnici. Pa me pitao kada je zabranjeno prikupljati podatke i koje? data heaven?,adware programi ? i tak postavlja dosta potpitanja...i samo da znate u Hrvatskoj se ne koristi područni pristup zaštite nego Opći, uglavnom područni je krivo. Ipitivao je Katulić, korektan, bitno mu je da pričaš i da on vidi da si učio,a i ako se malo s krene s teme on svakako pomaže da se dođe do točnog odgovora,tj. onog što on zapravo želi čut. Eto sve u svemu, trojčica u indeksu. :D
Nadam se da sam pomogla :)

matea2108

Zanima me zasto izvanredni studenti ne mogu preko studomata prijaviti ispit iz informatike za 10.04. A predmet smo odslusali u 2 .mjesecu?Poslala sam mail prof. on kaze da pitam u referadu,a njih se nikad ne moze dobit preko telefona...

pravnik5

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
moze li mi,molim vas neko reci koliko sati il dana je otprilike dovoljno da se ovaj predmet prodje? Hvala unaprijed :)

arizona

Dakle, svi koji će jednom polagati informatiku uhvatite se bar neke opširnije skripte, ako ne knjige. Profesori su i sami svjesni da većina uči iz popularne ferove skripte, koja nije dovoljna za održati ocijenu s testa ili možda višu ocijenu. Znači skripta je ok, pokriva dio, ali će se uvijek naći podpitanje ili namjerno pitanje koje se ne nalazi u skripti.

Teško da će vas itko rušiti, ali morate znati najosnovnije, dakle bar tu ferovu skriptu, ako vam je to dovoljno.

;)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks