Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
1 dan hehe evenutalno 2koliko vam je bilo potrebno vremenski da naučite inf? :crazy:
najbolja ti je FERova skripta. odes na skriptarnicu i skines si todal mi netko može odgovoriti iz koje skripte treba učiti i gdje da nabavim tu skriptu? znam da sigurno negdje piše u postovima ali nemam vremena sad čitati
mislim da sve al nisam 100 posto sigurnaHej ljudi, koje sve djelove (stranice) knjige trebamo učiti? Sve ili..
Nažalost SVEHej ljudi, koje sve djelove (stranice) knjige trebamo učiti? Sve ili..
pa kaj nije dosta samo skripta?:shocked:Nažalost SVE
osobno ne znam, jer nisam još izašla na ispit, već sam par puta odustala jer nisam stigla ni pročitat sve.. kažu da je dovoljna i skripta al uvijek je dobro pročitati i knjigu tak da...pa kaj nije dosta samo skripta?:shocked:
ja sam prošla ovaj ispit s tim da sam dobro naučila onu skriptu ferovu i sva ona pitanja iz skripte pročitaj si iz knjige jer neke pojedinosti nisu navedene..prelistaj malo ovu temu u vezi info vidi koja se pitanja se ponavljaju jer je meni na ispitu sve do jednog pitanja bilo odavde...prolaz zagarantiranHej ljudi, koje sve djelove (stranice) knjige trebamo učiti? Sve ili..
informatika ti je 5 bodova. zna natko u kojoj je dvorani ispit u četvrtak?zanima me koliko bodova nosi ispit iz inform., taj su mi ispit priznali pa ne piše
ispit je od 20 pitanja, princip je kao i na uvodu. treba bit 11 točnih za prolaz. meni isto nekak ne ide!:frustrating:ispit iz informatike se sastoji od 20 pitanja na zaokruživanje. kolko ih mora bit točnih za prolaz?
jel isto ko i na uvod može bit jedan točno 2 ili više točnih??
ja sad učim al baš mi i neide =((
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.