adri01
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Stigli rezultati kolokvija: ORGANIZACIJSKI RAZVOJ – REZULTATI 1. KOLOKVIJA
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Drugi kolokvij ima pet pitanja na zaokruživanje, dva esejska i bilo je pet pitanja točno/netočno.Ja sam prvi kolokvij učila i jedva dobila 7 bodova, drugi kolokvij nisam uopće učila i imala sam 12 bodova pa ti sad reci! Što se tiče seminara,preporuka svima, svi dobijaju 10 bodova koji su sudjelovali.Kolege kako izgleda 2.kolokvij?
Da li isto ima nekoliko pitanja na zaokruživanje i par esejskih ili je nešto drugo u igri?
Na stranicama www.pravo.unizg.hr: Obavijesti - Studijski centar za javnu upravu i javne financije - Studij će prof objaviti od kada možemo provjeriti rezultate i kojeg dana će biti upis ocjena u indeks. Rezultati su za svakog studenta objavljeni u AAI sustavu. Kada će biti, to ne znam, prema mojoj procjni, možda objavi do kraja ovog tjedna, pa će upis biti sljedećeg.Kolege, da li netko zna kada i gdje ce se objaviti rezultati sa roka 22.02?
[DOUBLEPOST=1519760179,1519760056][/DOUBLEPOST]Kolege, da li netko zna kada i gdje ce se objaviti rezultati sa roka 22.2?
Upis ocjena biti će na drugom ispitnom roku u travnju 12.4.2018. u 16:00 sati, dvorana II.Kada su upisi ocjena u indeks? Ne mogu pronaći obavijest. Tnx.
MDrugi kolokvij ima pet pitanja na zaokruživanje, dva esejska i bilo je pet pitanja točno/netočno.Ja sam prvi kolokvij učila i jedva dobila 7 bodova, drugi kolokvij nisam uopće učila i imala sam 12 bodova pa ti sad reci! Što se tiče seminara,preporuka svima, svi dobijaju 10 bodova koji su sudjelovali.
ovo je na zaokruživanje:
1. Koji uvjeti moraju biti zadovoljeni kako bi imali situaciju savršeno konkurentnog tržišta
2. Sinergije kao tehnički učinak povezivanja dviju organizacija vežemo uz
3. Koja od navednih kratica govori o minimalnom ekonomskom opravdanim obujmu aktivnosti
4.Što od navednenog ograničava vlasnička prava
dva esejska:
1. Definiraj pojam monopola i objasni posljedica po ekonomsku efikasnost društva
2. Objasni kako stavljanje komunalnog poduzeća u javno ili privatno vlasništvo utječe na stvaranje situacije taoca.
pitanja točno/netočno se ne sjećam
Poklanjam uvezanu literaturu + seminarski rad da vidite primjer.
Sretno vam svima s ovim predmetom, ja još esej na roku i gotova.
Draga MajaLena, poslala sam ti porukuMolim cijenjene kolege pomoci vezano za esej! Nisam bila na predavanjima i ne nije mi jasan koncept i sto je potrebno za prolaz. Hvala
[DOUBLEPOST=1521875854,1521875669][/DOUBLEPOST]
M
[DOUBLEPOST=1521875916][/DOUBLEPOST]Draga kolegice, molim pomoc u vezi eseja. Sto napisati da bude dovoljno za prolaz? Hvala
Ne, pisu se 2 kolokvija i zavrsni esej. A za one koji su prisustvovali predavanjima predviđena je i ppt prezentacija koja nosi 10 bodova i onda se skupljaju bodovi iz svega. Svaki kolokvij nosi 25 bodova, prezentacija 10 i zavrsni esej 40.Postoji li usmeni kod ovog kolegija ?
Kad Ce rezultati biti?Današnji kolokvij, bile su dvije grupe ali pitanja više manje ista, 10 pitanja na zaokruživanje i dva esejska, bira se jedno ili drugo. Na zaokruživanje: 1. Klasična teorija se bavi- formalnim odnosima moći, 2.istraživanje 30-ih godina koje se bavilo sociološkim aspektima tako nešto- Hawthorne istraživanje, 3.studija rada bavi se- bilo je više toga oko rada odgovor je bio sve navedeno,4. Hertzberg faktori motivacije- odgovor motivacijski i higijenski faktori,5. Istraživanje McLelanda kod motivacije- odgovor potreba za moći, postignućem i prihvaćanjem,6. Snažnu homogenu organizacijsku kulturu obiljezava- bilo je dosta toga tipa žargon, komunikacijski obrasci, odgovor je bio sve navedeno, 7. Profesionalna struktura kroz što se očituje tako nešto- odgovor je samonadzor, 8. Sto je IQ iz prezentacija- jedan odgovor je bio točan...
Još dva se ne mogu sjetiti.. esejska su bila strategija formalne organizacijske strukture i adhokracija
nama je rezultate pročitala, a valjda će biti ovaj tjedan na web stranici...Kad Ce rezultati biti?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.