Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nista to ne mijenja koliko ja znam, tako mi je rekla mentorica prosle godine. Ta je tema rezervirana sto se njih tice i to je to.jedno pitanje , koliko vas ima s prijavljenom temom za diplomski i zigom odotraga u indexu da ste prijavili i sta s tim tj tom temom sad kad prelazimo na bolonju?ovo je stvarno lud faks totalno...grrrr
Sve se moze kad se hoce!Zvala sam referadu,Sanja mi je rekla da će upis biti u pon. 4.11.,slobodno možemo prijaviti politologiju
Azurni su u p.m... Super ce si napravit situaciju isto - upisi cega, za koliko para? Kak su puno info dali, upisi ce se razvuc na tjedan dana ako misle da im se itko ziv upiseZvala sam referadu,Sanja mi je rekla da će upis biti u pon. 4.11.,slobodno možemo prijaviti politologiju
Kaj pisemo na prijavnicu pod godinu studija, stvarno je sve legalno?Super ce si napravit situaciju isto - upisi cega, za koliko para?
Napisi: nepoznato, nisu jos bili upisi :lol:Kaj pisemo na prijavnicu pod godinu studija, stvarno je sve legalno?Jos najbolje da nas netko prijavi da mi muljamo, a oni su krivi.
![]()
Ja neću učiti niti prijavljivati politologiju, jer sam na njoj već doktorirala, nek si pogledaju predmete koje smo položili a u kojima već ima politoloških teorija! Primjerice, ja sam položila Osnove teorije prava i države, pa Osnove ustavnog prava, te Političku ekonomiju, a literatura iz koje sam učila i polagala se oslanja i na te teorije. Sve to sam prošla prije 20 godina i da sada opet isto učim!!!Zvala sam referadu,Sanja mi je rekla da će upis biti u pon. 4.11.,slobodno možemo prijaviti politologiju
Ovo s cijenom mi se nesto ne slaze s ects bodovima, to su onda valjda rasporedili te bodove nekako drukcije za one koje bi vratili na 2.god. (iako ne moze biti ni 2.god. S nepolozenim ispitom s prve, al ajde recimo to tako) da ne moraju platiti sve odjednom...najviša cijena je oko 4500kn,a sve ovisi koliko je ispita kome ostalo,većina nas će biti upisana na drugu godinu.
Ja sam u istoj situaciji ko i ti? wtf?! kakvu drugu godinu, pa onda iduće godine još i treću?!Što to znači "da će većina nas biti upisana na drugu god"? Pa zar ne možemo polagati ispite koje će nam dodijeliti i one koji su nam ostali kak mi hoćemo? I što to znači- da moram još sljedeće godine upisati treću (ak ću sad tek drugu, a imam temu iz diplomskog i 1 nepoloženi iz starog programa) i tek onda ispite koji su na 3.?
Kak to kolega Coda mislite - nema nas puno?ali koliko mi se cini nema nas puno max 80ak
jako su pametni, prijave za politologiju su sutra i u srijedu!!! šta da napišemo na prijavnicu? da smo stari koji ne znamo jer smo sad po bologni i koja smo godina? nevjerojatni suJa sam mislila ići na faks danas, ali me nazvala kolegica koja je to već odradila rano ujutro. Uglavnom isto su je slali iz gornje sobe dolje. Rezime je da ovaj rok do 25-og za nas NE VRIJEDI. Bit ćemo obavješteni putem stranice faksa jer još obrađuju naše indekse. Za one koji planiraju upisati bolonju, učite politologiju, prijave su u utorak i srijedu i za prijavu treba kupiti narančastu prijavnicu, tako su rekli kolegici...
Po mojem mišljenju - je! Tj. apsolutno je! Znam da sam o teorijama politološkim, o političkim uređenjima, polit.filozofima, ideologijama, teoriji i prirodi države i svemu tome sličnom već odavno odpalamudila! Tako da, ne znam više dokle će nam agonija trajati... lud, zbunjen, normalan!Teorija prava i države pa šta to nije politologija? :/
:aplauz::aplauz::rofl:dobro organizirane javne uprave!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.