DANIJELA L
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Na Pravnom fakultetu u Rijeci- Studij javne uprave još uvijek na prvoj godini polažu teoriju prava i države a ne politologiju- pogledajte si njihov nastavi plan i branitelji kod njih još uvijek plačaju 50% manje školarinu, a čak imam kolegicu koja je sada kod njih upisala specijalistički punu cijenu 9000 kn i kada im je uputila mail da li branitelji još ostvaruju popust dobila je odmah odgovor i kroz 3 dan natrag pola novaca- dakle godinu specijalističkog u Rijeci je platila 4500 kn!!!
Ja imam UPP za položit i diplomski napisan, a jučer sam u Rijeku poslal mail da vidim koliko bi imala eventualno i da li uopće kakve razlike da se prebacim kod njih makar i iduće godine. Još nešto kod njih nema razlike kod upisa na specijalistički tj. bitno je da imaš 3 godišnji studij a ne mora biti po bolonji.
Ja imam UPP za položit i diplomski napisan, a jučer sam u Rijeku poslal mail da vidim koliko bi imala eventualno i da li uopće kakve razlike da se prebacim kod njih makar i iduće godine. Još nešto kod njih nema razlike kod upisa na specijalistički tj. bitno je da imaš 3 godišnji studij a ne mora biti po bolonji.