AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
naravno da to nije normalno...no ako izgubimo rok..mi koji ćemo ići dalje...onda neka nam se računa godina do idućeg 2.mjeseca a ne do rujna ...to bi barem bilo fer i pošteno!!
no naravno da toi neće biti tako...živi užas

Anchy 05

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jedno pitanje , koliko vas ima s prijavljenom temom za diplomski i zigom odotraga u indexu da ste prijavili i sta s tim tj tom temom sad kad prelazimo na bolonju?ovo je stvarno lud faks totalno...grrrr

jadra

jedno pitanje , koliko vas ima s prijavljenom temom za diplomski i zigom odotraga u indexu da ste prijavili i sta s tim tj tom temom sad kad prelazimo na bolonju?ovo je stvarno lud faks totalno...grrrr
Nista to ne mijenja koliko ja znam, tako mi je rekla mentorica prosle godine. Ta je tema rezervirana sto se njih tice i to je to.

Izgleda da nas nije malo s prijavljenim diplomskim...

Ima li itko ikakve nove info iz referade?

jadra

Zvala sam referadu,Sanja mi je rekla da će upis biti u pon. 4.11.,slobodno možemo prijaviti politologiju
Azurni su u p.m... Super ce si napravit situaciju isto - upisi cega, za koliko para? Kak su puno info dali, upisi ce se razvuc na tjedan dana ako misle da im se itko ziv upise

ivana_7

najviša cijena je oko 4500kn,a sve ovisi koliko je ispita kome ostalo,većina nas će biti upisana na drugu godinu.

nika216

Super ce si napravit situaciju isto - upisi cega, za koliko para?
Kaj pisemo na prijavnicu pod godinu studija, stvarno je sve legalno? :) Jos najbolje da nas netko prijavi da mi muljamo, a oni su krivi. :)

Vesna Vesnić

Zvala sam referadu,Sanja mi je rekla da će upis biti u pon. 4.11.,slobodno možemo prijaviti politologiju
Ja neću učiti niti prijavljivati politologiju, jer sam na njoj već doktorirala, nek si pogledaju predmete koje smo položili a u kojima već ima politoloških teorija! Primjerice, ja sam položila Osnove teorije prava i države, pa Osnove ustavnog prava, te Političku ekonomiju, a literatura iz koje sam učila i polagala se oslanja i na te teorije. Sve to sam prošla prije 20 godina i da sada opet isto učim!!!
Ako smo mahom već apsolventi, tj.studenti 3.godine, di je ikakva logika da za razliku imamo nekakav predmet s 1.godine???
Ma nek ide sve v rit, po domaći!
Išla sam računati i prevoditi sve položene predmete koje imam i naravno da imam više od 180 ECTS bodova, tako da, o čemu mi pričamo, tj. oni!?
Prebacite nas na bolonju, odlukom zbog posebnih uvjeta stari novi program, odlučite da nemamo dodatnih ispita i bok!

jadra

najviša cijena je oko 4500kn,a sve ovisi koliko je ispita kome ostalo,većina nas će biti upisana na drugu godinu.
Ovo s cijenom mi se nesto ne slaze s ects bodovima, to su onda valjda rasporedili te bodove nekako drukcije za one koje bi vratili na 2.god. (iako ne moze biti ni 2.god. S nepolozenim ispitom s prve, al ajde recimo to tako) da ne moraju platiti sve odjednom...

macak

Što to znači "da će većina nas biti upisana na drugu god"? Pa zar ne možemo polagati ispite koje će nam dodijeliti i one koji su nam ostali kak mi hoćemo? I što to znači- da moram još sljedeće godine upisati treću (ak ću sad tek drugu, a imam temu iz diplomskog i 1 nepoloženi iz starog programa) i tek onda ispite koji su na 3.?

snjegulja

Što to znači "da će većina nas biti upisana na drugu god"? Pa zar ne možemo polagati ispite koje će nam dodijeliti i one koji su nam ostali kak mi hoćemo? I što to znači- da moram još sljedeće godine upisati treću (ak ću sad tek drugu, a imam temu iz diplomskog i 1 nepoloženi iz starog programa) i tek onda ispite koji su na 3.?
Ja sam u istoj situaciji ko i ti? wtf?! kakvu drugu godinu, pa onda iduće godine još i treću?!
Ja sam isto mislila da ćemo samo polagati ispite, prvo politoglogiju, pa drugu godinu i onda dalje. Mislim ako hoce da još i iduće godine upisujem tolko od mene, odustat od faksa sa jednim ispitom i prijavljenom temom za diplomski... :(

Coda

Dragi kolege
Upravo mi receno da cemo 4.11 biti pozvani i ostale upte ce nam bii recene...
I nikakvu drugu info htio dati.
Valjad cemo tada zbilja biti rijeseni...ma sta god mislili pod time...ali koliko mi se cini nema nas puno max 80ak

Vesna Vesnić

ali koliko mi se cini nema nas puno max 80ak
Kak to kolega Coda mislite - nema nas puno?
Pa meni se broj 80 čini jako velik, a tim više što bi se stvarno trebalo svakog ponaosob "istražiti", uskladiti sve što je 1 po 1 student položio da bi znao koju eventualnu razliku bi imao za položiti. Naglasak na eventualnu. Trebali bi pretražiti kartoteke, arhive, što li, te vidjeti za studente koji su 2000.morali preći na 3-godišnji program Društvenog veleučilišta, koje i kakve predmete imaju položene prije 2000.g. i njih priznati također!!!

Na jednom dijelu ovog foruma sam čitala da jednom položen ispit je zauvijek položen ispit, te osobno imam toliko ispita da prevođenjem u ECTS bodove, a svi bi se oni morali moći prevesti, imam puno više od 180. Tako da, ne znam što će i kako će i na što će sve to ličiti tog 4.11. Mislim da bi, ako su već toliko zapeli na bolonju, bolonja sim bolonja tam, vama/nama prošli rokovi, prošli sim prošli tam, lol, prebaci na bolonju - formalno i tko ima samo diplomski i do 3 ispita za položiti, neka im se dozvoli bar da to tako istovjetno kako im je ostalo naprave, ali PREVEDENI NA BOLONJU, a za sve ostale isto neko razumno i normalno rješenje, recimo ovo idete na bolonju formalno, ali trebate položiti ispite koji su vam ostali do tada i tada, pa ako ne...
Mogućnosti razumnih je mnogo!
Dakle, sad pak čekamo 4.11. ! ok

jadra

Nema nas puno? Zasto nas onda rjesavaju izvan svakog roka??
Koja im je ovo obrnuta logika, info ce se dobiti tek na upisima? I onda nas pola odustane, a oni kao na svakog utrosili vrijeme na obradu? Jako efikasno :) super! Al eto bar znamo da smo itekako I za to platili

muguet

stvarno su dobar primjer dobro organizirane javne uprave!
slažem se sa kolegicom Vesnom, trebalo bi se izboriti za uskladu položenih ispita sa novima, ima ih unatrag 20 godina, neka su u izbornima, neka u predmetima smjera - upravno-policijsko, politička ekonomija, ekonomika poduzeća...isto s.anje samo novo pakovanje. Teorija prava i države pa šta to nije politologija? :/

josipa12

Ja sam mislila ići na faks danas, ali me nazvala kolegica koja je to već odradila rano ujutro. Uglavnom isto su je slali iz gornje sobe dolje. Rezime je da ovaj rok do 25-og za nas NE VRIJEDI. Bit ćemo obavješteni putem stranice faksa jer još obrađuju naše indekse. Za one koji planiraju upisati bolonju, učite politologiju, prijave su u utorak i srijedu i za prijavu treba kupiti narančastu prijavnicu, tako su rekli kolegici...
jako su pametni, prijave za politologiju su sutra i u srijedu!!! šta da napišemo na prijavnicu? da smo stari koji ne znamo jer smo sad po bologni i koja smo godina? nevjerojatni su

Vesna Vesnić

Teorija prava i države pa šta to nije politologija? :/
Po mojem mišljenju - je! Tj. apsolutno je! Znam da sam o teorijama politološkim, o političkim uređenjima, polit.filozofima, ideologijama, teoriji i prirodi države i svemu tome sličnom već odavno odpalamudila! Tako da, ne znam više dokle će nam agonija trajati... lud, zbunjen, normalan!

dobro organizirane javne uprave!
:aplauz::aplauz::rofl:

Chiquitita, tell me what's wrong?
You're enchained by your own sorrow
In your eyes there is no hope for tomorrow
How I hate to see you like this
There is no way you can deny it
I can see that you're oh so sad, so quiet

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks