Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ne znam točno, ili u 12 ili u 14 satiu koliko je sjedica?
sjednica je zavrsena, odbili su nasu molbu i to je to.u koliko je sjedica?
sve sto ja znam je objavljeno na FB na stranici "udruga upravni student" :Jel su argumentirali zašto? jel zna ko kakve detalje...
Kad pronađu vremena za nas... (zadnja rupa na svirali kuš ne?!)ok..dobro..odbili su nas..i šta sada?! tj..kada ćemo se mi upisati?!
Probat ću izdržati tu navalu tuge i razočaranja! Idemo dalje!Ne daj se Vesna!
Nisi nikam skrenula! Sve glib i kal se čini da je, ali ko što reče Scarlett O'Hara - sutra je novi dan, sutra ću misliti o tome...Oprostite skrenula sam sa teme, ali ne mogu biti mirna na sve oko nas što se događa i kada shvatiš da jednostavno nikoga nije briga, svi se ograđuju, hvala dragom Bogu što ima dobrih ljudi oko mene i što ja mogu mirno spavati sa svojim odlukama.
Najgore je to što će svih 40-ero noćas vjerojatno mirno spavati jer su bili uz svojega kolegu, ipak će oni sa njime dočekati mirovinu, a za kojih 5g. možda čovjek stekne praksu u svom poslu pa organizira ljude da na vrijeme odrade posao i kako Bog zapovijeda.
Morala sam se izjadati, znam da nam je sada svima muka,ali znate kako kažu, svako zlo za neko dobro.
Sutra će biti puno bolje, noć!
Potpuno sam istog razmišljanja kao i kolega Horiemon, od samog početka ove naše agonije tako mislim.1. Nije da ih branim, no stud. predstavnici de iure nemaju nikakve šire ovlasti.
2. Njihova, po meni, glavna funkcija je u biti svojevrsna informacijska spona između fakultetskog vijeća i studenata. Pravodobno obavještavanje studenata o odlukama, namjerama itd. uprave. Nažalost, oni to ne čine. Njih na forumu nema. Nikad se nisu oglasili niti većina studenata ima pojma tko su ti ljudi. To je, što se mene, a, očito i većine tiče, najveći problem sa stud. predstavnicima. Ako ih uopće možemo tako nazvati.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.