Nazalost,nismo priznati ni na vlasitom fakultetu,pa kako bi onda bili igdje drugdje.
Da, ispada da smo dno dna! Mi jadni na ovom našem faksu, svi ljudi jadni po svim društvenim segmenitma, a jako dobri kad treba platiti! Evo, današnji slučaj, tema - zdravstvo, mjesto radnje - jedna bolnica, glavni lik - moja mama, kratki sadržaj:
Poslali moju mamu početkom 7.mjeseca doma iz bolnice, gdje je završila zbog strašnih bolova uslijed micanja bubrežnog kamenca i gdje su razbijanjem raspršili malo kamenac, da neka čeka poziv doma radi daljnjeg razbijanja "kamenja", a da joj bude "lakše" ugradili su joj kateter. I tako čeka ona poziv od 1.8.! Prije mjesec dana otišla pitati sestru, gdje je zapelo, te bude otkantana, gospođo sve je pod kontrolom! I čeka dalje! Jučer, opet ode pitati i sada osoblje išlo pogledati papire - i - pazite što - izgubljeni su!!! Mogla je tako čekati do "svetog nigdareva"!
Ali, ipak, oni su uvidjevši svoju grešku sada postali med i mlijeko, a naš upravni studij nas i dalje ima za "bedake"! Takav me osjećaj snažno lupa! I tako mi je teško, ne mogu to ni opisati, ne znam!
Da dobro,da li je Studenski javni pravobranitelj što pokušao? Ima li kakvih obavijesti od Studenskog zbora Pravnog fakulteta? Ako je tak, onda smo stvarn o diskriminirani. Hoće od nas napraviti vječite studente. Pa, zar? Pa ta svota nije školarina. To je više od cijene cijele apsolventske godine za studij po starom programu. Užas užasa.
Dobila sam info da je vijeće našeg Studijskog centra za javnu upravu i javne financije na jučerašnjem sastanku odbilo mogućnost za produljenje starog programa budući da nema odgovarajuće osnove za to jer da su 24. rujna 2012. kada je donesena odluka za dovršetak našeg "starog" studija do 30. rujna 2013., studenti prisutni na sastanku prihvatili da je to zaključno produženje(?)

:wtf::shock:
Ja ipak vjerujem u humanost i dobrotu našeg predstojnika, te da će nam izaći u susret, jer posrijedi su ljudske sudbine, te mislim da neće biti radostan kao čovjek ako netko dobije otkaz, jer nije diplomirao a ostalo mu je par ispita, dočim s bolonjom još par + ne znam koliko... Tako da, vjerujem u dobro!
Slijede daljnji koraci! Nemojte se još uzrujavati! :angel: