Pa zar je to moguće da su samo naši studenti na sastanku 24. rujna 2012. prihvatili zaključno produženje studiranja po starom programu do 30.rujna 2013. Koji su to studenti ? Tko ih je na to prisilio? Zašto nisu drugi tako nešto prihvatili ? Ma, ne mogu vjerovati. Čemu onda dopisi, molbe, peticija? Ako je tako, a prosto ne mogu vjerovati da je, svaki daljnji koraci su uzaludni. Čija glupost odlučuje u ime svih nas? Jel to konačan odgovor na pitanje: Zašto studentima Stručnog studija javne uprave ovu akademsku godinu nije produžen studij po starom programu? Hoćemo znati koji su to studenti i tko im je sugerirao na takav pristanak?Dobila sam info da je vijeće našeg Studijskog centra za javnu upravu i javne financije na jučerašnjem sastanku odbilo mogućnost za produljenje starog programa budući da nema odgovarajuće osnove za to jer da su 24. rujna 2012. kada je donesena odluka za dovršetak našeg "starog" studija do 30. rujna 2013., studenti prisutni na sastanku prihvatili da je to zaključno produženje(?)
Ja ipak vjerujem u humanost i dobrotu našeg predstojnika, te da će nam izaći u susret, jer posrijedi su ljudske sudbine, te mislim da neće biti radostan kao čovjek ako netko dobije otkaz, jer nije diplomirao a ostalo mu je par ispita, dočim s bolonjom još par + ne znam koliko... Tako da, vjerujem u dobro!
Slijede daljnji koraci! Nemojte se još uzrujavati!
Ajmo poslati predstojniku prof. Kopriću e-mail da želimo s njim sastanak još ovaj tjedan.
Ljudi, sad stvarno ništa ne razumijem. Lud, zbunjen,normalan.
Nemojte se zavaravati da će imati prema nama nekog razumjevanja. Više nije ni pet do dvanaest nego samo par sekundi do dvanaest.
Pa kako to misle, danas nas obavijeste i sutra se moramo upisati? Plaće kasne, ljudi su u kreditima, a još ne znamo kolika nas uplata čeka. Ako je tako pa onda stvarno mislim da bi morali tražiti uplatu školarine u nekoliko rata jer nas o cijeni školarine obaviještavaju zadnji čas. Pa valjda i mi imamo pravo nešto "dobiti" kad nas na takav način odbijaju i od nas na takav način traže uplatu školarine.
Ajmo ljudi,ajmo se složiti, dajte nekakav prijedlog . Pa zar ćemo samo klimati glavom i kukati.