Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Stvarno su obzirni, koji je datum, da ne velim da je prvi rok u 11mj. pa tek u 2mj. , mi još uvijek ne znamo na čemu smo i što moramo početi učiti, kao da imam vremena za išta.Bila sam danas u referadi i rečeno mi je da će studente koji su predali molbu za produžetak starog programa rješavati pojedinačno, tako im je jednostavnije. Ne moramo se bojati da će nam proći rok za upis, jer će nas obavijestiti na webu kada da dođemo.
A da te štiri strančuge pošalješ i na mailove "Indeksa" i "Studentskog grada" (emisije na telkama koje se bave studentskom problematikom...barem su do sada...valjda ih ima i ove sezone, ove druge garant ima, vidjela, za prvu, I'm not sureOvako, ja sam dopis od 4 strane poslala na sve "karike" u nizu, dakle od uprave PFZG-a, znači dekana, prodekana, tajništva, pa na Studijski centar za javnu upravu i javne financije, zatim na rektorat Sveučilišta u Zagrebu, pa obavijest na Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, te također i studentskom pravobranitelju i predsjednici Udruge studenata javne uprave, kako bi bili upoznati s tematikom, sa zamolbom da se zauzmu za nas...idem do Ministra, pa onda na televiziju!!!
Njih se može čekat!Stvarno su obzirni, koji je datum, da ne velim da je prvi rok u 11mj. pa tek u 2mj. , mi još uvijek ne znamo na čemu smo i što moramo početi učiti, kao da imam vremena za išta.
Hvala tebi na inf. ali oni nisu normalni.
Slažem se da su nam trebali dati datum, a i objaviti sve pojedinosti na webu. Pretpostavljam da će nas rješavati čim obave svi drugi, a još uvijek su veliki redovi ispred referade.Stvarno su obzirni, koji je datum, da ne velim da je prvi rok u 11mj. pa tek u 2mj. , mi još uvijek ne znamo na čemu smo i što moramo početi učiti, kao da imam vremena za išta.
Hvala tebi na inf. ali oni nisu normalni.
Pozlatile ti se riječi!Slažem se da su nam trebali dati datum, a i objaviti sve pojedinosti na webu. Pretpostavljam da će nas rješavati čim obave svi drugi, a još uvijek su veliki redovi ispred referade.
No, s obzirom da su rekli da će nas rješavati individualno, mislim da ipak još uvijek postoje velike šanse da nam odobre.![]()
Već sam napisala post, pa je totalno nestao, idem ponovno. Dakle, apsolutno nas ima s položenim ispitima iz programa od prije 2000.te poslije s famoznog Veleučilišta, stvarno kao da smo visoku spremu sticali, a po mojem mišljenju već smo ju i stekli, lolOnda mi koji imamo još one stare indekse s Pravnog faksa, trebali smo i njih priložit??? Pa možda tamo ima nešto što smo položili, a nije bilo adekvatno za hokus pokus Veleučilište...ali sad kad je odležalo jedno petnaestak godina...ko' dobro staro vino u prastarom podrumu, možda je sazorilo za "počastit" ženu, majku, kraljicu Bolonju, pa bi se eventualno nešto čak i opet jovo nanovo moglo i priznati???
Iskreno, ja bi baš voljela da nam pobroje sve te sa svih tih njihovih izmjena i dopuna studija, programa...da nam lipo pobroje sve što smo do sada položili, majke ti ispalo bi ko' da smo Visoku studirali, a ne višu!!!
I uostalom, da li vi znate ikoji studij na kojem se tako često mijenjao plan, program i ustrojstvo, i to sve naravno na uštrb stoke sitnog zuba???
Ja nemam pojma za nijedan faks na kojem se svakih deset godina "sve kompletno mijenja"
pa da, do kraja mjeseca sigurno, tako da otprilike svatko ima 2 tjedna za eventualno ucit politologiju kad se oni smiluju da jave za koju svotu para se moze upisati lolEvo ja sam danas bila na faksu,primi me je onaj gospodin i ja sam ga pitala što je sa nama da nam se nitko ne javlja .da nemamo nikakve informacije i da su upisi za izvaredne do 15.On je opet ponovio onu priču da je bitno da smo predali molbu ,da će nas sve pozvati pojedinačno da nas nisu zaboravili (a rekao je da mu neki i ne daju da zaborave) i da ćemo do kraja mjeseca biti rješeni.
Rekao je da pratimo obavjesti na webu, a ja sam rekal da bi ja htjela znati koja ću godina biti i što trebam platiti a on je opet rekao da će za svakog vidjeti pojedinačno i da će nas pozvati.
Kak se ne bi mogli rokovi prekoračit, pa lova je u pitanju. Kako god se rokovi mogu prekoračit, tako se i studij mogao produžit, pa da ljudi dadu posljednji ispit i obrane diplomski. Sunčece mu presvijetlo, pa gdje je tu pravda? Možda je ostala u Društvenom veleučilištu.cekanje se nastavlja ne samo do roka za izvanredne nego i dulje od toga (a sad se mogu prekoracivati rokovi??? pa kak to...)
Čuj, oni koji će sigurno na Bolonju...oni koji to već sada znaju, ha oni nek' počnu učit Politologiju...oni koji ne znaju, nemaju šta, neg' čekat...mislim da bi mogli počet učiti politologiju pa što bude,.,,,ovo je već prestrašno...
jer smo mi ako prelazimo na bolognu kao izvanredni obavezni ići na predavanja?Čuj, oni koji će sigurno na Bolonju...oni koji to već sada znaju, ha oni nek' počnu učit Politologiju...oni koji ne znaju, nemaju šta, neg' čekat...
Ja niš' ne znam, dok ne dobijem crno na bijelo i napismeno...tek tada ja nastupam sa svojom odlukom.
Ovo mi je sve, ni vrit, ni mimobz.
Ovo mi se čini najkompletniji studij za JU kojeg sam vidio.Kolege, nema mjesta panici - još! Vidjet ćemo razvoj situacije
Pogledajte ovaj link na Fakultet za javnu upravu u Sarajevu, koliko sam vidjela mahom imaju predmete koje smo mi već ispolagali na našem upravnom studiju, te sve to im se računa kao 4-godišnja visoka, u biti postaju sveučilišni prvostupnici:
http://fju.edu.ba/content/125/170
Studij košta, kolko sam shvatila, za sve 4 godine cca 13.000 kn. Točno mi dođe da se tamo prebacim!!![]()
U potpunosti se slažem s Vama. Ovo je studij iz JU sa prastarim programom neprihvatljivim za EU (npr. Prostorno uređenje i građenje - ne znam zašto je uopće taj predmet uveden na na upravnom studiju).Ovo mi se čini najkompletniji studij za JU kojeg sam vidio.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.