Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Treba otići kod njega i razgovarati, jer već tri puta su se urudžbirali dopisi i molba, slalo sve mailom, sve to g. Koprić , g.Lice, g. Parač i naša predsjednica(koja nas uopće baš ne zastupa jer se nije ni na jednom dogovoru pojavila) ima, treba ga nekako osobno uvjeriti, kolegica zsurin (Željka) rekla je ići.U koliko točno sati bi se išlo?
Mislim da bih mogla ja doštartati? Da li bismo mu pismeno što uručili, ili bi sad prvo išli na apeliranje, nazovimo to tako, za razumijevanje? Kakva strategija se planira?
razumijem te u potpunosti, isti slučaj samja se slazem da bi se trebalo nes napraviti i da bi nam trebali produzit bar nama kaj imamo malo ispita ili samo diplomski(jos gore) neugodno mi je ikom rec da cu dobit 5 ispita vec sam slavila na poslu kaj sam dala zadnji ispit ... :S u zescem sam soku .. mislim mozemo probat.. al nekako ja osjecam njihov gušt, ne znam zasto, na dr faksovima ne prebacuju ak imas samo diplomski, to je ludilo i bezobrazluk, evo samo od pisanja ovog posta mi se poceo dizat zeludac ... ne znam ..
pa ne znam što bi EU, ako mi pred diplomom dobijemo dodatnu mogućnost da konačno i diplomiramo, uvela Hrvatskoj sankcije?! I gdje je tu činjenica da je taj studij s 2-godišnjeg postao 3-godišnji, da se je iz okrilja Pravnog fakulteta "odmetnuo" u Društveno veleučilište, pa opet vratio na PFZG, znači trebao bi taj naš tzv. stari program se zapravo "pubertetskim" zvati i od 2000.godine računati a ne od Franz Josepha, lol.. Što bi Hrvatska propala više nego zbog recimo "lex Perkovića" ili općenito zbog nikakvih investicija u zemlji, mi upravni pravnici bi totalno upropastili državu, što?nisu nam više mogli odobriti zbog EU
Poštovani kolega Hazi, pa zar bi poslje svega ovoga Vama bilo čudno da nas obavjeste dva dana prije isteka roka za upis. Vi kao i mnogi drugi recimo ne bi mogli doći na upis iz nekih razloga, pa ako se želite naknadno upisati izdvojit će te još koju kunu. Uče nas da zadane rokove treba poštivati i oni će nas na vrijeme obavijestiti.Da li se vama netko javio iz referade i rekao što morate položiti i koliko platiti?Meni još nitko a danas je petak sljedeći tjedan u utorak se ne radi a 15 je sve bliže.Mislim ja barem osobno nemogu naći par tisuća kuna za 2 dana.
Da, upravo u tome je bit problema, mnogi imaju dovoljan broj predmeta ili čak višak za završetak studija ( ja imam 29 položenih ispita ), neki su sa Društvenog veleučilišta, i neki od njih su vrlo slični i mogli bi ih poistovijetiti s bolonjskim, ili se drugačije zovu. "Loptali" su se s nama dok su mogli i dodavali nam ispite tako kako su se "loptali", a sad bi bilo pošteno da nas riješe na poseban način. Diplomu sa zvanjem upravnog pravnika više po novom na na ovom studiju ne možemo dobiti, a za zvanje Stručnog prvostupnika javne uprave po novom izgleda ne možemo dobiti bez razlikovnih bolonjskih predmeta. Svi predmeti koje smo do sada položilli naložio nam je faks, a nismo ih donjelli s nekog drugog fakulteta.Svi mi, tzv.stari program smo upisali pod okriljem Društvenog veleučilišta?
Apsolutno se slažem. Dakle, da zaključimo, problem je u tome što se više ne može izdati diploma za upravnog pravnika s oznakom Društvenog veleučilišta(?), već bi se morala izdati nova pod okriljem Pravnog fakulteta za stručnog prvostupnika, iako i oni koji su diplomirali upravno pravo još davnih godina na Pravnom fakultetu mogu dobiti potvrdu koja im vrijedi kao da su sada završili studij, tj.normalno dobiju potvrdu o izjednačavanju zvanja. Budući da smo mi položili hrpu nametnutih predmeta i sve kako je kolegica zsurin navela, znači formiranje predmeta tipa "nije šija, već je vrat", što je "loptanje" u punom smislu riječi, trebali bi nas po posebnom postupku riješiti ("odloptati"), unatoč tome što smo sve, recimo to tako, doveli studij do krajnjih granica. Neka, nas prebace na bolognu, neka nam priznaju ispite koje smo položili, a koji sada po novom ne postoje za neke od "novo" nazvanih, eventualno dodaju 1 ispit i bok. Također, sve više smatram da se trebamo obratiti "vrhovništvu" Pravnog fakulteta, te također i Ministarstvu.Da, upravo u tome je bit problema, mnogi imaju dovoljan broj predmeta ili čak višak za završetak studija ( ja imam 29 položenih ispita ), neki su sa Društvenog veleučilišta, i neki od njih su vrlo slični i mogli bi ih poistovijetiti s bolonjskim, ili se drugačije zovu. "Loptali" su se s nama dok su mogli i dodavali nam ispite tako kako su se "loptali", a sad bi bilo pošteno da nas riješe na poseban način. Diplomu sa zvanjem upravnog pravnika više po novom na na ovom studiju ne možemo dobiti, a za zvanje Stručnog prvostupnika javne uprave po novom izgleda ne možemo dobiti bez razlikovnih bolonjskih predmeta. Svi predmeti koje smo do sada položilli naložio nam je faks, a nismo ih donjelli s nekog drugog fakulteta.
Kolegica Jadra odlično se sjetila da se obratimo Pravnom fakultetu.
Ne znam kako Vama, ali meni ova naša situacija još nikako nije jasna. Možda je Pravni fakultet mjesto gdje bi dobili pravovaljanu informaciju.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.