AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

irenas

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
držim vam svima fige od srca,i čekam sjednicu kao da meni treba..ipak sam i ja tu 9 godina ;)

Jasmina007

Dakle ovako, vjerojatno vidim ono što hoću vidjeti, ali... Na stranice faksa stavili su pravila plaćanja za "stare" studente koji "žele" nastaviti studij po bolonji. Ako nam ne misle produžiti onda bi ovako i onako svi morali upisati po bolonji, pa ne vidim čemu bi ovo stavljali. Ili?

Danijela3

Ne ti nemoraš se prebaciti ako nećeš, ja naprimjer nemam ni volje ni para za davanje još šest ispita i postupovnog koje mi je ostalo. Ovo mi baš ne daje nadu ali nada umire zadnja.

Jasmina007

Ne ti nemoraš se prebaciti ako nećeš, ja naprimjer nemam ni volje ni para za davanje još šest ispita i postupovnog koje mi je ostalo. Ovo mi baš ne daje nadu ali nada umire zadnja.
Ma znam da ne moramo, ali mislim da bi rečenica bila drugačije formulirana da nema više mogućnosti studiranja po starom.. A opet, valjda ja po onoj "što se babi htilo...":)

malivibrufo

ne kužim zašto su neki fakulteti odobrili studiranje po starom programu još god. dana,a ovi naši ne...pa nije to zakonom regulirano da svi moramo na bolonju...ako odluka bude negativna,trebamo se žaliti...jer znači da se može još ostati po starom,samo ovi naši hoće još love...

Danijela3

Tako je njima nikad dosta para.Kad smo bili pod Društvenim veleučilištem bilo je mi nismo Pravni fakultet ne vrijede ista pravila sad smo pod pravnim fakultetom ali izgleda da opet ne vrijede ista pravila

Anchy 05

i ja se slažem da ako odluka bude negativna da nam produže da se žalimo , moramo biti složni ,jer ako sami se za sebe ne zauzmemo nitko drugi neće , i tko ce bit od nasih predstavnika na sjednici mislim starog programa ako ce uopce biti, sta cemo mi bit crne ovce kad su odobrili pravnicima i socijalnom radu , i oni vec od prije znaju da im je produzeno a nas se muci u neizvjeznosti skoro do kraja 9 mj, to stvarno nije fer

snjegulja

Ok. Sad sam ljuta, razočarana...
Mislim da ovo "za one koji žele" znači ako hoces dalje plati a ako nećeš ispiši se... umjesto jednog, sedam ispita...

anaya

Treba biti optimist dokraja pa možda svi zajedno pošaljemo pozitivnu energiju sutra na sjednicu da nam se smiluju još jednu godinu!! ;)
Jer stvarno ni je ne znam kako ću opet skupit lovu i za još jednu godinu da platim, a za bolonju nema šanse da ću imati, jedino da se zadužim negdje što ne znam kolko ima smisla...:(

Vesna Vesnić

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da
ljudi moji
ajmo, pozitivne misli, mora biti dobro, bude dobro
pa i po starom programu naplaćuju, sve naplaćuju, svugdje
pa neka nam daju tu šansu, tako još malo nam treba, da završimo
ja nakon jučerašnjeg ribanja na poslu, jer sam istinu govorila i sve u lice, ispalo je da sam bezobrazni luđak, tako da sada stvarno shvaćam da taj papir JE SVE
U NAŠOJ DOMOVINI
DOBRO, KOJI PUT NITI STO PAPIRA, ALI
papir daje šansu OTIĆI, pokušati, ovo ono
bit će dobro:angel:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks