znači možda ima nade i za nas ove godine...Imam inf. da su na prometu produžili trogodišnjem po starom programu, socijalni je isto trogodišnji koliko ja znam, tako da stvarno ne bi bili pravedni da nama ne produže, ali svašta oni mogu.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
znači možda ima nade i za nas ove godine...Imam inf. da su na prometu produžili trogodišnjem po starom programu, socijalni je isto trogodišnji koliko ja znam, tako da stvarno ne bi bili pravedni da nama ne produže, ali svašta oni mogu.
Negdje sam vidjela da je sjednica 25.09. A i prošlih godina je bila tak negdje. Mislim da imamo 6 ispita razlike, s tim da možeš smanjiti na 5 ako si npr.kao izborni imala Konzularno, pa upišeš Međunarodni smjer. A plaća se po bodovima koje nose određeni ispiti. Tak da kolko plaćaš zavisi od toga kaj ti je ostalo. No, nemojmo o tome, jer ne vjerujem da budu tolko ne-fer da ne produžeMorali bi i nama produžiti... Ako Boga znaju...
Kad je ovih godina bila ta sjednica (otprilike), s obzirom da bi trebali do kraja rujna onda i upisati i platiti??? Ja znam da su ekonomiji 1000% produžili još u 7.mj. jer mi frendica studira tamo. Ove godine je kriza još veća pa se nadam da im novci trebaju...
A koliko se plaća ako nas bace na bolonju? Koliko ima ispita razlike?
šta su već odobrili pravnom i socijalnom??Samim tim sto su odobrili pravnom i socijalnom smjeru,a nama nisu,vec su sve rekli sto misle o nama.Nadam se ipak,da ce ih nasa zelja i volja da to zavrsimo potaknuti da promijene misljenje.
nadam se da si u pravu i da će nam opet produžiti :wub:Negdje sam vidjela da je sjednica 25.09. A i prošlih godina je bila tak negdje. Mislim da imamo 6 ispita razlike, s tim da možeš smanjiti na 5 ako si npr.kao izborni imala Konzularno, pa upišeš Međunarodni smjer. A plaća se po bodovima koje nose određeni ispiti. Tak da kolko plaćaš zavisi od toga kaj ti je ostalo. No, nemojmo o tome, jer ne vjerujem da budu tolko ne-fer da ne produže![]()
Ali nas su, iz nekog razloga, uvijek drzali u neizvjesnosti do kraja rujna. Ne sjecam se da su ikad odobrili prije.. Valjda da se ne "opustimo" previse.Pravnom i socijalnom su odobrili već na sjednici u 7-om mjesecu... :/
Ma časna riječI meni je ostalo gradjansko. Mislim da nas ima dosta (starih) i ako nam još ovaj put produže, diplomirat ćemo narednu godinu, zar ne? Obećavamo im.
Uh što su brižni za nas! Čudo pravo! Ni rođena mater ne bi tako:wub::wub::wub:Ali nas su, iz nekog razloga, uvijek drzali u neizvjesnosti do kraja rujna. Ne sjecam se da su ikad odobrili prije.. Valjda da se ne "opustimo" previse.
Isto tako...snaga odavno pri krajuI ja imam još dva ispita do kraja, ako nam neće produžiti, nažalost nemam više snage za ovaj faks, odustajem!!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.