AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

lanna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Imam inf. da su na prometu produžili trogodišnjem po starom programu, socijalni je isto trogodišnji koliko ja znam, tako da stvarno ne bi bili pravedni da nama ne produže, ali svašta oni mogu.
znači možda ima nade i za nas ove godine...

macak

Morali bi i nama produžiti... Ako Boga znaju...
Kad je ovih godina bila ta sjednica (otprilike), s obzirom da bi trebali do kraja rujna onda i upisati i platiti??? Ja znam da su ekonomiji 1000% produžili još u 7.mj. jer mi frendica studira tamo. Ove godine je kriza još veća pa se nadam da im novci trebaju...
A koliko se plaća ako nas bace na bolonju? Koliko ima ispita razlike?

Jasmina007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Morali bi i nama produžiti... Ako Boga znaju...
Kad je ovih godina bila ta sjednica (otprilike), s obzirom da bi trebali do kraja rujna onda i upisati i platiti??? Ja znam da su ekonomiji 1000% produžili još u 7.mj. jer mi frendica studira tamo. Ove godine je kriza još veća pa se nadam da im novci trebaju...
A koliko se plaća ako nas bace na bolonju? Koliko ima ispita razlike?
Negdje sam vidjela da je sjednica 25.09. A i prošlih godina je bila tak negdje. Mislim da imamo 6 ispita razlike, s tim da možeš smanjiti na 5 ako si npr.kao izborni imala Konzularno, pa upišeš Međunarodni smjer. A plaća se po bodovima koje nose određeni ispiti. Tak da kolko plaćaš zavisi od toga kaj ti je ostalo. No, nemojmo o tome, jer ne vjerujem da budu tolko ne-fer da ne produže :)

ivna

Samim tim sto su odobrili pravnom i socijalnom smjeru,a nama nisu,vec su sve rekli sto misle o nama.Nadam se ipak,da ce ih nasa zelja i volja da to zavrsimo potaknuti da promijene misljenje.

lanna

Samim tim sto su odobrili pravnom i socijalnom smjeru,a nama nisu,vec su sve rekli sto misle o nama.Nadam se ipak,da ce ih nasa zelja i volja da to zavrsimo potaknuti da promijene misljenje.
šta su već odobrili pravnom i socijalnom??

Negdje sam vidjela da je sjednica 25.09. A i prošlih godina je bila tak negdje. Mislim da imamo 6 ispita razlike, s tim da možeš smanjiti na 5 ako si npr.kao izborni imala Konzularno, pa upišeš Međunarodni smjer. A plaća se po bodovima koje nose određeni ispiti. Tak da kolko plaćaš zavisi od toga kaj ti je ostalo. No, nemojmo o tome, jer ne vjerujem da budu tolko ne-fer da ne produže :)
nadam se da si u pravu i da će nam opet produžiti :wub:

Jasmina007

Pravnom i socijalnom su odobrili već na sjednici u 7-om mjesecu... :/
Ali nas su, iz nekog razloga, uvijek drzali u neizvjesnosti do kraja rujna. Ne sjecam se da su ikad odobrili prije.. Valjda da se ne "opustimo" previse.

snjegulja

Da, imam još građansko za riješiti, baš se imam vremena opuštati :/ uz sve ostalo.
Baš sam gledala neki dan popis za ispit ima nas "starih" 35 prijavljenih samo za građansko, neznam kakvo je stanje sa ostalim ispitima...
No dobro, vidjet ćemo da li će Koprić promjeniti mišljenje do nove sjednice...

macak

I meni je ostalo gradjansko. Mislim da nas ima dosta (starih) i ako nam još ovaj put produže, diplomirat ćemo narednu godinu, zar ne? Obećavamo im.

Jasmina007

I meni je ostalo gradjansko. Mislim da nas ima dosta (starih) i ako nam još ovaj put produže, diplomirat ćemo narednu godinu, zar ne? Obećavamo im.
Ma časna riječ :) Kolko vidim ima nas dosta s po jednim ispitom. Bilo bi zbilja obeshrabrujuće sad dobiti još 5 ili 6.

Anchy 05

ima nas dosta da s samo jednim ispitom još za položiti , meni je još samo ostalo zemljišnoknjižno pravo -izborni , i psiholoski bi nas to poprilicno srusilo nakon svih ispita koje smo polozili , zato nadajmo se da ce nam odobriti a onda zapeti i napokon dobit tu diplomu koju svi zelimo

lanna

meni je ostalo građansko i upravno postupovno al znam još cura koje se nalaze u istim situacijama, nadam se da ćemo i mi biti ove godine sretne ruke pa to položiti i naaaaapokon diplomirati.
ipak na posljetku NADA UMIRE ZADNJA :)

aurelija

Ali nas su, iz nekog razloga, uvijek drzali u neizvjesnosti do kraja rujna. Ne sjecam se da su ikad odobrili prije.. Valjda da se ne "opustimo" previse.
Uh što su brižni za nas! Čudo pravo! Ni rođena mater ne bi tako:wub::wub::wub:

irenas

i ja imam samo još postupovno i napisan i već provjeren i gotov diplomski rad.Rekla mi je profesorica da kad položim ispit da za tjedan dana imam obranu :D al treba položit..Tako da sretno svima ,znam da smo sami odgovorni ili neodgovorni što to nismo sve već do sada riješili,ali kako se drugima daje šansa trebala bi se i nama.Zovite u referadu i pitajte za produženje,što više ljudi nazove vidjet će da nas ima još puno a ima nas..sretno nam

nell

I ja imam još dva ispita do kraja, ako nam neće produžiti, nažalost nemam više snage za ovaj faks, odustajem!!!

irenas

Nije da nas želim obeshrabriti ali sjećam se prošle godine u ovo doba sam bila uvjerena da će nam produžiti pravo studiranja iz jednog razloga koji ove godine ne vidim...naime odluka o cijena školarine je već u 7 mjesecu 2012 bila donesena i u njoj je već tada bilo da mi po starom programu plaćamo 1650 kn plus 300 kn upisnine .Znači to se znalo i prije sjednice u 9 mj.na kojoj se odlučivalo o nama..AAAA ove godine te odluke o cijenama nema,tj.ima u sklopu pravnog fakulteta di piše da se odnosi i na stručni studij i više se nigdje ne spominje 1650 kn već izvanredni po upisanom bodu plaćaju 100 kn.pa sam malllčice zabrinuta..a s druge strane ,ipak su pravnnicima odobrili nastavak studiranja,pa neznam koliko onda oni plaćaju...zbunjuje me to i nekako brine

jadra

meni ostalo radno. diplomski napisan, predan...ceka da polozim zadnji ispit.
da li itko zna koliko nas otprilike ima? ima li kakvih vijesti iz referade?

irenas

Vijesti nema nikakvih do sjednice..samo neznam ako nam ne odobre koliko će trajati ta procedura i koliko to samo ima posla jer sam čula da ako nas prebace na bolonju,ispočetka kupovanje indeksa,prepisivanje ocjena ,upisivanje novih predmeta,izračun po bodovima,mislim da im je to 10 puta više posla nego da nam odobre da nastavimo kako smo i počeli bez velikih procedura..

Mani10

Nažalost i meni je ostalo samo radno, a s obzirom da sam kod Gotovca skroz sumnjam da ću ga položiti, diplomski čeka već dugo spreman, jel ima neki rok od prijave diplomskog do obrane, bojim se da mi i to ne propadne?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks