AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

Jasmina007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam također stari program. Temu za diplomski imam i mislim preko ljeta napisati, a imam i 1 ispit za 9.mj. Nadam se da ću do 30.9. završiti... A što ako ostane samo diplomski?[/QUOT

Do 30.09.moras diplomirati, ili bologna. Svejedno kaj ti ostane. Za sad je tak.

snjegulja

Da, za sad je tak. Bila sam prijavit građansko maloprije... tamo di pišu sve nove obavijesti je zaljepljeno i da mi moramo do 30.09.2013., a i na webu još od prošlogodišnje obavijesti piše da je krajnji rok 30.09.2013. Tak da sam ja klasa pesimist što se tog tiče... :/

aurelija

Ajd' i ja idem sad prijavit građansko, pa se vidimo na roku za cca. 2 mjeseca:)
Ove obavijesti na faksu i webu su još od prošle godine, tako da...dok god ih ne maknu, nažalost:( vrijede...

Filip M.

Ljudi, pošto nema nikakve službene obavijest da li su nam odobrili, trebalo bi odnijeti novi dopis koji smo napisali i uružbirati ga u sobi br.8 SUTRA, pa će kolegica poslati mailom kome treba. Mi ne možemo izaći sa posla, neka se javi meni, ivni ili Željki, pa se dogovorimo.
HITNO

Anchi0202

Ljudi, pošto nema nikakve službene obavijest da li su nam odobrili, trebalo bi odnijeti novi dopis koji smo napisali i uružbirati ga u sobi br.8 SUTRA, pa će kolegica poslati mailom kome treba. Mi ne možemo izaći sa posla, neka se javi meni, ivni ili Željki, pa se dogovorimo.
HITNO
Da li ste uspjeli što? Nažalost nisam u Zagrebu :(

aurelija

Ste odnijeli, mailali? Opet trebamo što više zvati referadu ili? Imamo neki datum, rok kad bi trebali znati...

aurelija

Da li ste uspjeli što? Nažalost nisam u Zagrebu :(
Ja sam trebala odnijeti, ali sam na koncu bila spriječena:( no vjerujem da je to sve naša dobra ivna, zajedno s ostalim vrijednim curkama uspješno riješila...:angel:

suzy

Da li netko zna kad je sjednica na kojoj treba biti donesena odluka o produženju starog programa???

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ako ima netko od kolega jos po onom dvogodisnjem programu..da mi kaze info sto ce vama pisati u radnu knjizicu kad diplomirate? A sto kolegama po starom trogodisnjem programu? Jer bila je rasprava na poslu o toj tematici pa nitko tocno nije znao..Zelim vam srecu..da zavrsite to kak ste si i upisali i thx na info..ajde please nek napise tko zna jer bas su me zainteresirali..pa da vidim iz prve ruke ;-)

irenas

sufi : koliko ja znam i jednima i drugima piše Upravni pravnik.A bolonjcima : Stručni prvostupnik javne uprave..Neka me netko ispravi ako dajem krive info ;)

zajedničko

Koliko ja znam možeš tražiti i imamo pravo zbog posla da nam traže da nam piše jednako kao i bolonjcima...pitala ja jednom u referadi...

malivibrufo

da li netko zna,da li je na bilo kojem fakultetu odobreno još ovu godinu studiranje po starom programu??? to bi mi dalo bar neku nadu

Jasmina007

Kako bilo, ali zbilja ne bi bilo fer da nama ne odobre.. Ajde da nisu nikome, ali ovak bi zbilja ispali crne ovce. Tak da ja optimisticno vjerujem da budu :)

Filip M.

Imam inf. da su na prometu produžili trogodišnjem po starom programu, socijalni je isto trogodišnji koliko ja znam, tako da stvarno ne bi bili pravedni da nama ne produže, ali svašta oni mogu.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks