Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja sam upisala kao redovan, al zadnjih par godina upisujem apsolventsku (zivotne okolnosti razduzile faks) , sto to znaci u tom slucaju i da li se kao apsolvent uopce mozes prebaciti na izvanredno? Thxizvanrednima od 2.-15.listopada
hm, ne znam. ja znam pravila oko bolonje, ovo stvarno ne znam. nije mi jasno kako si mogla nanovo upisivati apsolventsku kao redovan.Ja sam upisala kao redovan, al zadnjih par godina upisujem apsolventsku (zivotne okolnosti razduzile faks) , sto to znaci u tom slucaju i da li se kao apsolvent uopce mozes prebaciti na izvanredno?
Očito nitko nezna, mene ovo iščekivanje ubija...:disgusted:Jel se išta zna??
Stvarno nisu ako nama ne odobre, jer su drugima odobrili već.Baš nisu fora![]()
Nije neki problem napisati na web odobreno ili nije odobreno.
Mislim, dali su nam rok za predati molbe zaključno sa ponedjeljkom, danas je četvrtak! Neki od nas rade, neki ne žive u Zgbu, ali kad je red pred referadom onda... :/
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.