AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

Anchi0202

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
izvanrednima od 2.-15.listopada
Ja sam upisala kao redovan, al zadnjih par godina upisujem apsolventsku (zivotne okolnosti razduzile faks) , sto to znaci u tom slucaju i da li se kao apsolvent uopce mozes prebaciti na izvanredno? Thx

silvy

takav je i moj slučaj i dal treba pisat molbu kao i izvanredni za prebacivanje na bolonju..

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam upisala kao redovan, al zadnjih par godina upisujem apsolventsku (zivotne okolnosti razduzile faks) , sto to znaci u tom slucaju i da li se kao apsolvent uopce mozes prebaciti na izvanredno?
hm, ne znam. ja znam pravila oko bolonje, ovo stvarno ne znam. nije mi jasno kako si mogla nanovo upisivati apsolventsku kao redovan.

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
koliko sam skuzila do predstavnice je najlakse doci putem fb-a. pa kako vam nisu nista javili?! znaju koliko vam je to bitno

Filip M.

Ljudi nije se javila, obećala je da će javiti na forum i na face ali ništa, ništa ne znam, zovite referadu i ja ću probati.
Svi ćemo poluditi, da nam uopće daju neku inf., stvarno nevjerojatno!

snjegulja

Baš nisu fora :(
Nije neki problem napisati na web odobreno ili nije odobreno.
Mislim, dali su nam rok za predati molbe zaključno sa ponedjeljkom, danas je četvrtak! Neki od nas rade, neki ne žive u Zgbu, ali kad je red pred referadom onda... :/

lanna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Baš nisu fora :(
Nije neki problem napisati na web odobreno ili nije odobreno.
Mislim, dali su nam rok za predati molbe zaključno sa ponedjeljkom, danas je četvrtak! Neki od nas rade, neki ne žive u Zgbu, ali kad je red pred referadom onda... :/
Stvarno nisu ako nama ne odobre, jer su drugima odobrili već.
Mislim da će dosta ljudi odustati ako nam ne produže jer je skuplje i ima više ispita, to je već muka za one koji rade i studiraju i ovako jedva se stigne ponešto naučiti :cry:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks