da, to bi bilo nepravedno
i to jako, tako da vjerujem da će se rok za diplomiranje po starom programu prolongirati
moj slučaj je recimo vrlo kompleksan, da tako kažem, naime sve ispite sam položila točno prije 4 godine! imam u indeksu prijavljen diplomski, onaj žigić, dakle imam i temu i sve, ali, život me samljeo, totalno sam psihofizički pukla od stresa na poslu i ne znam, ne znam više ima li u našoj domovini išta smisla, jer već sada radim tako mnogo dijametralno suprotnih poslova, izgaram u nadi da će pamet, točnost, trud biti naplaćeni, ali to se ne događa, tako da sam došla u totalnu krizu jer se bojim da kad donesem diplomu u firmu, bit će kao i prije, jer ja jednostavno nisam jedna od odabranih, po kojem već kriteriju se ljudi biraju da napreduju, a da to nije znanje i stručnost
uglavnom, pokušavam sebe radi, iako već odavno znam da po znanju i sposobnosti sam već diplomirala, dakle, pokušala bih doći do tog papira
i da
bojim se da ako bi se mijenjao program, ne bih više smogla ni atom snage za taj (ne)dragocjeni papir, a onda, onda se mogu i u Savu baciti
molim vas dragi dekani, profesori, ljudi, dajte šansu još 1 godinu svima
a ionako sve je isto, je li program ovaj ili onaj, il' je šija il' je vrat, važan je stav osobe prema učenju i radu i valjda, valjda će se promijeniti nešto u rodnoj nam zemlji
sorry narode na mojoj dešperaciji, ali to je samo u vezi mene same
a vjerujem da će biti ok, ok za sve nas :hm: