AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

aurelija

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Anchi0202, ne znam jesi uspjela jer vidim da si tek sinoć poslala post, a nitko ti nije odgovorio...barem ne ovdje...:confused:
zoe, ivna, koliko ste potpisa prikupili i jeste li predali danas?
Žao mi je zbog slabog odaziva:hm: ..vjerojatno je s tim svim trebalo početi ranije...:meh:
Ništa, sad šta je, tu je. Daj Bože da nam odobre.
Kad će se znati?

ivna

Predala se molba,a gđa Željka iz referade je rekla da nam neće odobriti,no ipak na kraju je rekla da se ne zna što će biti,tj.da ona ne zna i drugo nije htjela pričati.
Mi smo na svaki način pokušale skupiti imena,ali je izgleda problem što nema potpisa uz svako ime,iako smo je navedeno da se skupljalo usmenim i elektronskim putem.
Treba zvati što više i pitati da se vidi da se ljudi zanimaju,da nam je stalo da se to završi.
Hvala svima koji su pomogli na bilo koji način,a sada nam je čekati i sve u Božje ruke!

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hvala svima na trudu koji su skupljali, i zao mi što nisam vidjela ovo malo ranije da pošaljem podatke jer sam stari program, no zaokupljena sam bila sa upp-om, pa nisam obračala pažnju na ovu temu...

coolyou

Imaš opciju za "pretplatiti" se na temu, pa ti sve stiže u Inbox e-maila. :) Evo, tak sam ja ponovo zavriš la forumu zbog "specijalističkog". :)

aurelija

Predala se molba,a gđa Željka iz referade je rekla da nam neće odobriti,no ipak na kraju je rekla da se ne zna što će biti,tj.da ona ne zna i drugo nije htjela pričati.
Mi smo na svaki način pokušale skupiti imena,ali je izgleda problem što nema potpisa uz svako ime,iako smo je navedeno da se skupljalo usmenim i elektronskim putem.
Treba zvati što više i pitati da se vidi da se ljudi zanimaju,da nam je stalo da se to završi.
Hvala svima koji su pomogli na bilo koji način,a sada nam je čekati i sve u Božje ruke!
Do kada nam je čekati?
Točnije, jel' Željka iz referade rekla kada će oni o tome odlučivati..dala neki datum, sjednicu, nešto...
Ili će oni vas koji ste predali obavijestiti, kad odluče...
Ili treba tamo zvati, pa stalno ispitivati...
Uglavnom, eto, zanima me malo ta procedura oko tog našeg tzv. čekanja...;)
I do sad se to uvijek saznalo u 9tom mjesecu, na kraju, na nekim zadnjim sjednicama, ako me sjećanje ne vara..
Sve u svemu, tko zna više o tome neka napiše...i tko prvi sazna njihovu konačnu odluku, neka javi, tu objavi.

ivna

Možda se danas nešto odluči na vijeću,ako ne onda u 9.mj.,to kažem jer se danas o pravnicima navodno donosi odluka.
Ništa nije rekla.Muka je bila što smo uopće i predali,a kamoli da daje informacije.Svi trebaju što više zvati i pitati na faksu da se vidi nam je stalo.

Jasmina007

Vidim da su socijalnom radu odobrili još godinu dana.. Točnije onima koji su najkasnije u listopadu 2011. stekli apsolventska prava. Možda onda ima nade i za nas.

Jasmina007

Dakle, i Pravu i Socijalnom su odobrili. Pise na webu Pravnog faksa, ali se vijest utopila medju ostalima, pa se jedva skuzi.

snjegulja

Ja sam isto stari program, ostalo mi građansko za 9-ti mjesec. Nažalost, Sanja Storjak mi je prošle godine rekla da je to zadnji put da nam produžavaju. Tako je Koprić rekao nakon one sjednice prošle godine :/

Jasmina007

Ja sam isto stari program, ostalo mi građansko za 9-ti mjesec. Nažalost, Sanja Storjak mi je prošle godine rekla da je to zadnji put da nam produžavaju. Tako je Koprić rekao nakon one sjednice prošle godine :/
Svake godine to vele.

aurelija

iskreno se nadam da neće, pa zar nismo mi dio pravnog? ne bi bilo fer da smo mi jedina iznimka :(
Da, istina je da smo mi dio pravnog, dakle uglavnom isti ljudi o nama odlučuju...i kad su već odobrili starom programu na jednom studiju, drugom studiju, stvarno bi bilo krajnje nepravedno da mi dobijemo odbijenicu?!
Kaj smrdimo ili kaj?!
Ak' su jednom, onda trebaju i svima, tako bi bilo pravedno, no ipak je riječ o našem, da prostite pišljivom:thinking: faksu koji se inače manje vrednuje i cijeni, neg' prethodno spomenuta dva...tako da, šta da vam kažem:meh: zaključak izvedite sami.
Sve je moguće dok ne dobijemo konačan odgovor...ali svakako je lijepo znati da su do sada svima odobrili...to ohrabruje, i učvršćuje nadu i vjeru u pozitivan ishod...no eto nažalost, ni razočaranje ne smijemo isključiti...čekajmo, pa ćemo i dočekat;)

Jasmina007

I poprilično je frustrirajuće da se o tome odlučuje krajem rujna... Tak da do zadnjega ne znamo na čemu smo. Stvarno se nadam da će nam odobriti, jer vjerujem da je ipak većini ostalo tek nekoliko ispita, pa bi stvarno bila šteta da moramo odustati ili da dobijemo 5 ispita.

snjegulja

vidim da su raspisali natječaj za specijalistički... možda je to jedan od razloga zašto nema nikakve obavijesti za nas :/

aurelija

Ma da, znaš već, zadnja rupa na svirali;)
Još će bit dobro ako nam ne vele da će odlučit u 9tom mjesecu!:hm:
s.a.:mad:

macak

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam također stari program. Temu za diplomski imam i mislim preko ljeta napisati, a imam i 1 ispit za 9.mj. Nadam se da ću do 30.9. završiti... A što ako ostane samo diplomski?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks