martina_sk
Administrator
aha. onda najbolje neka pita u referadiali nije bolonja a stari program nema plačanje po bodovima
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
aha. onda najbolje neka pita u referadiali nije bolonja a stari program nema plačanje po bodovima
Ja sam imala obranu u srpnju ove godine platila sam 250 kn nakon obrane + 400 kn za diplomu (zapravo ova cijena ovisi o tome koju diplomu izabereš na hrv/eng./bacc... prije obrane ne plaćaš ništa... najbolje da nazoveš Željku, ona je zadužena za stari programMeni su tada rekli da moram platiti 500 kn kada predam diplomski... Ne znam dal sada ima noviteta u vezi toga. Školarinu ne moram platiti jer sam sve ispite položila. Prijavila sam diplomski i temu ali tu je priča stala...
Ja sam imala obranu u srpnju ove godine platila sam 250 kn nakon obrane + 400 kn za diplomu (zapravo ova cijena ovisi o tome koju diplomu izabereš na hrv/eng./bacc... prije obrane ne plaćaš ništa... najbolje da nazoveš Željku, ona je zadužena za stari program
SRETNO!
čestitke na položenim ispitimakad smo kod plaćanja i diploma... jel se zna kada ćemo dobiti diplome? rješavam već prve ispite na stručnom diplomskom na drugom fakultetu, a diplome ni u tragovima.![]()
upisala sam projektni menadžement na visokoj poslovnoj školi u Zaprešiću (nakon par peripetija sa izavanjem potvrde da nam je program izjednačen s bacc. i tako jel.. ni kad diplomiraš ne može bez drame u referadi). evo, odslušala sam pola prvog semestra, prvi ispiti se već polažu jer većina profesora daje predrok koji se ni ne prijavljuje tako da ako ne položiš se ne računa pad i ako ništa drugo bar je dobra prilika testirati svoje znanje i upoznati situaciju na ispitu ako su ti profesori "novi" kao meni.čestitke na položenim ispitimaalac-gore:, što si upisala i na kojem fakultetu...kako ti se čini u odnosu na upravu?
nažalost još ni glasa za promociju i podjelu diploma... ali glavno da im je lova za tisak diploma sjela na račun![]()
ma nene znam zašto moderatori ne puste moj odgovor... napisala sam samo kratku usporedbu dva fakulteta, ako se velecijenjeni upravni studij s tim ne može nositi... hm... to puno toga govori. a nije da to već svi ne znamo, ionako.
To sam i ja bio pitao, i radi se o anti-spam filteru koji zadrži postove dok ih modovi ne odobre.ne znam zašto moderatori ne puste moj odgovor.
Nekaj si zabrijala, pa nije ovo forum u vlasništvu faksa, pa da bi se "cenzurirala" mišljenja i istina.napisala sam samo kratku usporedbu dva fakulteta, ako se velecijenjeni upravni studij s tim ne može nositi... hm... to puno toga govori. a nije da to već svi ne znamo, ionako.
ma nea tek sam sad vidjela post jer si objavila drugi jer ovi koji nisu odobreni se smatraju kao da ih ni nema pa se ne vidi da ima nešto novo u temi. ako me kužiš?
uostalom, nismo mi moderatori i administratori dio fakulteta pa da bi branili loše kritike na račun našeg faksa ili pohvale drugog
a što se tiče tog faksa u zaprešiću. to je normalno i za očekivati kad je privatni. tak je i mom dečku na vvg.
ma nisam mislila na to da je lagano jer je privatni već da su ljudi pristojni i pristupačni i da je lijepo uređen jer je privatninije stvar samo u privatnom faksu.
bilo tko od onih koji ispituju i bolonju. sve isto.Tko ispituje nas iz građanskog po starom programu?
da.A jel' se to odnosi i na ostale predmete, a ne samo na građansko?! Da su zapravo ispitivači isti i za bolonjce, i za stari program...
koliko traje to što si upisala i što si po tituli nakontoga? Sa našim završenim faxom imaš višu kao
ili bcc si a nakon ovog'?
KOLIKO TRAJE TO ŠTO SI UPISALA?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.