AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

malivibrufo

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
sve i za svakoga piše,samo za nas po starom programu ne ili se ja nisam snašla,pa ako je tko skužio šta treba napisati,molim lijepo da mi napiše

NINA 2

sve i za svakoga piše,samo za nas po starom programu ne ili se ja nisam snašla,pa ako je tko skužio šta treba napisati,molim lijepo da mi napiše

MODEL : 00
POZIV NA BROJ :1232

Zvala sam Sanju,ocito je u velikoj guzvi jer mi je rekla da nema vise pojma ko kaj pise i da si tamo nađem u tablici i odaberem :laughing:Ja cu napisat 1232 i necu vise razmisljat o tome,bitno da mi u petak udare zig

suzyc

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Uplate se vrše na žiro-račun Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu broj 2360000-1101264729. U rubrici poziv na broj odobrenja potrebno je upisati:

- 1012 za studij javne uprave (model 00)

1. Naknada troškova

- za studente apsolvente upisane po starom programu 1.650,00 kuna za jednu apsolventsku godinu

2. Upisnina (s doprinosom za biblioteku i osiguranje studenata) 300,00 kuna

-dakle ukupno 1.950,00 kn (školarina i upisnina)

marijana0907

Uplate se vrše na žiro-račun Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu broj 2360000-1101264729. U rubrici poziv na broj odobrenja potrebno je upisati:

- 1012 za studij javne uprave (model 00)

1. Naknada troškova

- za studente apsolvente upisane po starom programu 1.650,00 kuna za jednu apsolventsku godinu

2. Upisnina (s doprinosom za biblioteku i osiguranje studenata) 300,00 kuna

-dakle ukupno 1.950,00 kn (školarina i upisnina)
da li si sigurna da je ovo točno jer više nitko tako ne uplaćuje jer je poziv na broj za sve sada drugačiji tj razlicit ovisno za godinu i način plaćanja studija a ovo što si navela je stari naćin uplate. Zato provjeravam da ekipa sada nebi masovno krivo uplaćivala.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
da li si sigurna da je ovo točno jer više nitko tako ne uplaćuje jer je poziv na broj za sve sada drugačiji tj razlicit ovisno za godinu i način plaćanja studija a ovo što si navela je stari naćin uplate. Zato provjeravam da ekipa sada nebi masovno krivo uplaćivala.
Taj poziv na broj ti je savšreno nebitan. Ne znam zbog čega su svi zapeli oko toga. Važno je da ti upišeš točno broj žirca od faksa, svoje ime i prezima i da imaš potvrdu da su pare sjele na taj račun.
Radi dodatne svoje sigurnosti možeš u poziv na br. upisati svoj MBG, ali ni to nikad nisam radio, a tu sam od 2008. godine. :D

Kaka

Bok ekipa! Mene pak zanima, pošto sam pročitao da se može plaćat u 2 rate, to se odnosi i na tih 1950 kn, tj. dali i taj iznos možemo plaćat u 2 rate il? Hvala unaprijed

suzyc

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ovaj broj račun i iznosi nalaze na službenim stranicama Pravnog, pod Studijski centar za javnu upravu - Odluka o cijenama u ak.god. 2012/13.

marijana0907

Ma to sa cijenama i brojem računa štima ali svi su zbunjeni oko poziva na broj ali rješila sam misterij :D uspjela sam dobiti sobu br. 8 i poziv na broj je za sve isti bolonjci ili stari program samo pronadite svoj status na listi to znači i da oni koji nikada nisu prešli službeno na izvanredne studente još se vode kao redovni ali nemaju studentskih prava. Mene recimo tako vode znači moj poziv na broj je 1231
TREĆA GODINA STUDIJA REDOVITI BEZ SUBVENCIJE 1230
TREĆA GODINA STUDIJA REDOVITI UZ PLAĆANJE SUBVENCIJE 1231
TREĆA GODINA STUDIJA IZVANREDNI 1232

miss_M

A da li treba iza poziva na broj upisivati jmbg/oib kao prethodnih godina? Neka se javi netko tko se upisao,da nam kaze iz prve ruke. Tnx!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks