AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Općenito o starom studijskom programu

ivana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kako je lijepo pročitati kada je netko završio...ostalo mi je građansko i postupovno i to mi se čini kao nešto nedostižno za položiti ( iako znam da nije, jer kako ste svi vi to položili budem i ja) no znate o čemu pričam...
tako mi je teško učiti uz sve , ali trudim se, i nadam se položiti u 9 mj od prve (ono klasa sam optimist :) no, nikada se ne zna...možda na kraju studiranja mene krene i sreća...no još je prerano govoriti o tome...čekam 9 mj, pa kako bude i naravno nadam se možda odobrenju dekanskog ako ne uspijem...
sretno svima koji su u sličnoj ili istoj situaciji kao i ja :)

scenadena

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo nakon dugo godina ja se isto planiram vratiti faksu. Iz druge godine mi je ostalo upravno pravo - opći dio. Čitajući iskustva vidim da se to može riješiti uz puuno truda.

zajedničko

pozdrav,
ima li išta novoga po pitanju produženja roka studiranja po starom programu?
kada je sjednica koja će odlučivati o tome?

Dubravka V

Ajde tko provjeri, nek' objavi tu za ziher, da svi znamo, hvala!
I thanks svima onima koji se izboriše za ovo!

zajedničko

Ajmeeeee...pa to je suuuper! Svaka čast pokretačima i svima koji su se potrudili za ovo...nadam se da više nećemo imati potrebe za ovim jer ćemo završit u ovih godinu dana...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Filip M.

Slažem se sa svima, ljudi primimo se učenja jer ovo nam je zadnja godina, poslije će se morati na bolonju.
To je službeno,a i nemamo što više dodavati u Molbi !!!
Sretno svima sa učenjem...

Hvala svima koji su poslali podatke za peticiju!

Anchi0202

Upravo sam zvala referadu, S. Storjak rekla da još nije potvrđeno da je produžen rok, danas je sjednica i tek treba na sjednici biti potvrđeno, kaže da će danas popodne staviti obavijest i ako odobre produženje će naznačiti koliko i do kada moramo uplatiti (upisi vjerojatno neće biti kod nje ove godine, trebat će donijeti index i uplatnicu)..

aurelija

Tko pije, tko plaća???

Upravo sam zvala referadu, S. Storjak rekla da još nije potvrđeno da je produžen rok, danas je sjednica i tek treba na sjednici biti potvrđeno, kaže da će danas popodne staviti obavijest i ako odobre produženje će naznačiti koliko i do kada moramo uplatiti (upisi vjerojatno neće biti kod nje ove godine, trebat će donijeti index i uplatnicu)..
Ne kužim?!
Pa ta ista Storjakica je objavila potvrđenu odluku na netu, evo Andreja ju je skinula, a ja jučer pročitala!
Ovak, sve nas zanimaju iste stvari, a to je cijena, rok upisa, od kad do kad svaki dan i u kojoj sobi, uz uplatnicu i indeks?!
Dakle, molila bih, prvog koji sazna, na bilo koji način (net, mail, telefon, uživo), da nam javi, kaže, podijeli tj. objavi!
Zahvaljujem :cool:

Tončica

ta ista Storjakica je objavila potvrđenu odluku NAKON SJEDNICE.
Upisi će vam biti kada i bolonjcima, drugim riječima, a prema objavljenim podacima na stranicama faxa: "Upisi u akademsku 2012/13. godinu provest će se u skladu s posebnom odlukom."
Daklem, pričekaj odluku u kojoj će biti, kao i svake godine, sve nacrtano.

aurelija

A tako znači, oni piju, a mi podmirujemo

Ništa nova na Zapadu, rekli bi:mellow:
Daklem, pričekajMO...i ovogodišnje crteže:bored:
Oke, Tončice Šefice, we'll waitting!

Filip M.

danas mi je frendica javila da joj je gđa. Željka iz sobe br.8 (kod koje se i upisujemo sa indexom i uplatnicom)SVE ISTO KAO I PROŠLE GODINA, rekla da bi bilo najbolje UPISATI SE do polovice 10mj., cijena je kao i prošle g. 1950 kn, i zamolila da dođe iza dr.tjed, jer će imati sada malo gužvu oko dekanskog roka.
Ja sam prošle g. zakasnila 2 dana pa sam morala pisati molbu i naravno za to uplatiti još 150kunića.

danchy13

da li netko zna, ako ja polozim zadnji ispit na dekanskom i diplomiram u 10 mj ,da li cu sta trebat placat ,jer nema logike da placam krajem 10 mj ako sve rijesim? ako netko zna odgovor ,molim vas da mi javi ,hvala :) ipak dekanski spada u akademsku godinu ?!

martina_sk

Administrator
da li netko zna, ako ja polozim zadnji ispit na dekanskom i diplomiram u 10 mj ,da li cu sta trebat placat ,jer nema logike da placam krajem 10 mj ako sve rijesim? ako netko zna odgovor ,molim vas da mi javi ,hvala :) ipak dekanski spada u akademsku godinu ?!
ne moraš ništa plaćati. samo moraš diplomirati do kraja upisa.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks