Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Upisi se vrše svaki radni dan od 9:00 - 12:00 sati, a za izvanredne studente još i utorkom od 15:00 - 16:00 sati.Svaki dan od 10 do 12h ili može i koji dan popodne?
za slijedeću akademsku godinu još nisu stavljeni rokovi za prijave i polaganje ispitaprijava za opće upravno pravo nije SIGURNO 27-28.10.,jer je to SUBOTA I NEDJELJA,pa neka netko provjeri kad je prijava i ispit i napiše točan rok,hvala
pa produžili su prava starom programu. pa ne kužim zašto bi se morala prebaciti. pitaj sanju. al ak ti i ona kaže da se moraš prebaciti na bolonju, nema ti druge.molim pomoć
zadnji put sam regulirala studenska prava do 30. rujna 2008. sanja mi je rekla ako odobre stari program da mogu nastaviti. tako ja danas odem kod željke na prvi kat i ona mi lijepo kaže da ne mogu nastaviti jer je bio prekid da moram upisati po bolonji izvanredno. šta da radim? hvala
Prošle godine sam se raspitivala oko toga i Sanja mi je rekla da ako ne upišem godinu to znači da sam upisala mirovanje, nikakav prekid, za prekid je rekla da je druga procedura. Navodno ako ništa ne ispunjavaš oni to smatraju mirovanjem i normalno dozvoljavaju nastavak faksa kad odlučiš, samo treba ispuniti molbu i da to redovno odobaravaju.. Ne znam što su sad promijenili jer je meni takvu informaciju dala prošle godine, nevjerojatno da pravila prilagođavaju kako im paše u tom trenutku... Nadam se da ćeš uspjeti, inzistiraj!evo mene opet s faksa, bila sam kod sanje ona kaže da se ne može nastaviti ako postoji prekid. jedina opcija izvanredno na bolonju. šta da radim? pomozite
Ja sam pronašla druge brojeve! 12 - za upravu 1,2 ili 3 ovisi o godini studija i 0, 1 ili 2 ovisi da li si redovni,op ili izvanredni! Sad sam zbunjena! 100% sam sigurna samo za svotu koju moramo platiti 1650 kn + 300 kn= 1950 knpoziv na broj za javnu upravu -1012,za porezni 1013..za nas stare isto 1012
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.