Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nope!Kolege, jel se pojavljivalo kad na ispitu onaj dio pred kraj knjige kod izvlaštenja, o komasaciji i arondaciji?
prava pozitivnog statusa su ona kod kojih gradani mogu traziti od uprave odredeno djelovanje, a to su:Hej kolege, šta treba reći o pravu pozitivnog i negativnog statusa?
još nisu izvijestili kada je ispit u pon?
Objasni organizacijski ili formalni pojam uprave.Znas možda koja su se pitanja odnosila na 2. dio gradiva,tj. ono kaj je trebalo spadat u 2. kolokvij?![]()
Ja sam samo to trebala napisat kad imam ocjenu iz 1.
Stupanje u posjed izvlaštene nekretnine, odgovornost za štetu nanesenu državnom tijelu, opoziv uvjetne osude (prekršajni) i... ?
To zadnje mi fali, tj. sigurna sam da sam se zeznula i odgovorila na pitanje na koje nisam trebala, a ne ono na koje sam trebala..:hm:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.