zajedničko
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ljudi ima netko da je danas bio na usmenom? Šta pitaju, konkretno što pita prof.Staničić?
pliz netko:-/
pliz netko:-/
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja bih se samo nadovezala da se i ustanove uče iz Staničićevih prezentacija, zapravo dopuni se ono iz skripte/knjige s prezentacijom jer je prezentacija jako dobro napisana.evo ja ćuknjiga označena poglavlja,koncesije iz prezentacije objavljene na netu katedre, prekršajni zakon (ak stigne pročitati sve ili bar članke kaj su se većinom ponavljali jer to je 1 pitanje uvijek iz PZ-a) i ona četiri članka iz zak.o sustavu državne uprave ne bi bilo loše znati (50-54) eh da, na katedri je i prezentacija o sudu EU..kak funkcionira,tko koga tuži i tako to..to su radi unije novi dijelovi gradiva koji će ziher početi biti aktualni pa ne treba zanemariti. Dakle da sumiramo..razvaliti knjigu, prekršajni zakon onak...i koncesije dobro naučiti (samo iz prezentacije!) i ona prezentacija osnove europskog upravnog prava.
Evo: http://www.drustveno-veleuciliste.net/downloads.php?do=file&id=271Ja bih se samo nadovezala da se i ustanove uče iz Staničićevih prezentacija, zapravo dopuni se ono iz skripte/knjige s prezentacijom jer je prezentacija jako dobro napisana.
Odgovor od profesora je da za rok u srpnju još možemo učit iz starog prekršajnog, ali će od rujna biti promjena.može mi netko reći za koji rok trebamo učiti iz novog zakona o prekršajima,ja ću vjerojatno u 9 mj ići na ispit...hvala
Ništa vezano uz poglavlje o europskom upravnom pravu,ćak ni na usmenom.Nije bilo ni pitanja vezano uz prekršajni zakon,ali...nikad se ne zna.Po meni najteža pitanja bila su iz "koncesija", samo usmeni.Ali opet,pretpostavljam da je koncept "pismenog ispita" malo drugačiji od "kolokvija".Može netko tko je nedavno bio na ispitu ili 2. kolokviju napisat da li se među pitanjima pojavljivalo o europskom upravnom pravu iz prezentacije i da li to trebamo znati? Hvala!![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.