Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ovisno o tome kolika je prolaznost, al najčešće odmah dan poslije (koliko ja pratih pa nek me netko ispravi ak griješim).Kojim se danom najčešće održava usmeni ispit iz ovog predmeta?
na rokovima u 2. i 4.mj. je bio usmeni dan poslijeOvisno o tome kolika je prolaznost, al najčešće odmah dan poslije (koliko ja pratih pa nek me netko ispravi ak griješim).
na ispit napišeš da polažeš samo 2. kolokvij lijepo veliko da se vidiZna netko kak to ide sa onima koji izlaze na ispitni rok i riješili su 1. kolokvij? Onda na ispitu samo riješavam taj 2. dio pitanja koji se odnosi na 2. kolokvij ili treba prije to reći profesoru da npr. ne bi mislio da sam 1. dio ostavila prazno jer ne znam? :hm:
Ili ćemo jednostavno dobit samo pitanja koja se odnose na 2. dio gradiva?
Malo me to zbunjuje pa ak netko zna bila bih zahvalna.
skupa kad je i usmeni ostalima, dan ili dva nakon pismenog, ovisno o broju studenata.dali netko zna kad je usmeni ako prodemo ispit preko kolkvija ???
:/ da, praktički ispada da si samoj sebi postavila pitanje i odgovorila na njega :// sumnjam da ce ti dat bodovešto ako smo na pismenom jedno pitanje krivo zapisali i odgovorili na to pitanje, a zapravo nije bilo ni postavljeno??? jel se to računa sa 0 bodova??
Uglavnom je knjiga dovoljna.Koncesije i ustanove sam skinuo sa katedre,premda je za ustanove dovoljna i knjiga. Iz zakona."Prekršajni zakon" i "Zakon o hrvatskom državljanstvu" . Prošao obadva kolokvija bez problema...Dali če itko odgovorit ovdje curi na post šta je napisala iz čega da se ovo uči ??? Mislim šta knjiga nije dovoljna... hvala !
Jako su korektni i ljubazni na katedri stoga svakako stupi s njima u kontakt pojasni situaciju. Ukoliko su u mogucnosti sigurno ce ti izac u susret. Sretno!Mene muči što ne znam dal ću moći doći radi posla, dal je imao tko s njima iskustva što se tiče nedolazaka u to vrijeme? dal dozvoljavaju koji drugi dan usmeni ako se prošlo ili telefonski dogovor! mada iskreno i sumnjam da sam prošla jer me zbunjuje njihov raspon bodova od 1-5!:whistling:
i ljubazni su što se tiče bodovanja, nisu škrtiMene muči što ne znam dal ću moći doći radi posla, dal je imao tko s njima iskustva što se tiče nedolazaka u to vrijeme? dal dozvoljavaju koji drugi dan usmeni ako se prošlo ili telefonski dogovor! mada iskreno i sumnjam da sam prošla jer me zbunjuje njihov raspon bodova od 1-5!:whistling:
evo ja ćuDali če itko odgovorit ovdje curi na post šta je napisala iz čega da se ovo uči ??? Mislim šta knjiga nije dovoljna... hvala !
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.