Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
neće ti biti objavljeni oni ti čitaju tko je prošao i odmah odgovaraš ...gdje će biti objavljeni rezultati sa današnjeg ispita?
Hvala ti! sorry zaboravila ka se zahvali pa eto ovako...imaš osam pitanja, svako pitanje 5 boda i piše se otprilike sat vremena...kod odgovora napiši sve kaj znaš o tome pitanju, jer stvarno ima dosta vremena i da se na sve odgovoriti
nitko to ne zna...kod jednog profesora ćeš dobit više bodova a kod drugog manje ..ovisi tko će ti ocjenjivati...zna li netko kako oni boduju? posto je raspon bodova na jednom pitanju od 0 do 5..na nekim pitanjima nema se sta puno pisati,pa me zanima...
Utvrđivanje interesa za rh stim da tu više neme plana izvlaštenjaKoje su dvije faze izvlastenja,hitno jehvalaaa
ako baš stisneš i koncentriraš se na pitanja koja se ponavljaju onda može biti dovoljno.jel mi netko moze reci jel se ovaj ispit moze spremiti za 2tjedna?U stisci sam s vremenom pa me zanima ak bas stisnem s ucenjem jel mi to dosta vremena?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.