AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Opće upravno pravo (arhivirano)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

tamchika

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudi,pomagajte!!nema me na popisu a ja uredno prijavila
Ispit. Sta sad da radim?
Nazovi referadu broj 10 (4830 252) i reci da si uredno prijavila i da te nema na popisu, oni će ti to sredit :)

ah da zaboravih da je vikend, ništa odi onda do faksa u pon. ujutro prije ispita i tamo to rješi pa će ti oni dopustit da izađeš na ispit ako nema nekih značajnijih problem, samo će ti dat prijavnicu i potpisat pa ćeš je ručno predat prije ispita profesoru.

ivana29

love
Samo jedno pitanjece- znaci 8 pitanja, svako nosi 5 bodova, pisi
koliko mozes i umijes...no dal se dobije i pola boda ili bod, dva ne svih
ako ne napisemo bas sve sta oni traze?

Tončica

mislim da ne smiješ imati četiri nule na ispitu (ako se dobro sjećam pročitanog ovdje u temi). daju sigurno od 1 do 5 bodova po pitanju.

minka

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
to se dogodilo mojoj prijateljici na proslom roku nije bila na popisu...uglavnom rekli su joj da nije položila informatiku s prve god.i da je zato nema na popisu sto uopce nije istina cura je uredno položila ali oni nisu valjda to zaveli pa su joj rekli da dodje s indeksom..uspjela je to rijesiti jer u indeksu ima ocijenu ibroj pod kojim se vodi u zapisniku...uglavnom vise je nisu mogli staviti na spisak jer je on vec bio gotov pa su joj rekli da se javi prof i da ce je naknadno staviti na popis...tako je i bilo i nije imala problema..obavezno nazovi ili jos bolje otidji tamo sutra ujutro...

Ljudi,pomagajte!!nema me na popisu a ja uredno prijavila
Ispit. Sta sad da radim?
ovaj prethodi odgovor je mirjanap za tebe krivo sam ga poslala tončici...mea culpa...malo sam pospana...

Jadranka15

Za prolaz je potrebno 20 bodova, ali kada ima manje kandidata sve ovisi o raspoloženju profača daju prolazno i na 18 i 19. bodova.

martina_sk

Administrator
mislim da ne smiješ imati četiri nule na ispitu (ako se dobro sjećam pročitanog ovdje u temi). daju sigurno od 1 do 5 bodova po pitanju.
ne smiješ imati pet nula na katedri za upravnu znanost, mislim da to na ovoj katedri nije slučaj.

malatina

Koliko je pametno ne izaci na ispit sutra nadajuci se dekanskom? :/ naucila sam do upravnih akata ...

tamchika

Koliko je pametno ne izaci na ispit sutra nadajuci se dekanskom? :/ naucila sam do upravnih akata ...
Pa možeš ić na sreću, mada su upravni akti, izvlaštenje i ona dobra koja idu poslije dosta važna, svake godine bude dekanski pa će tako i ove 99 % pa možeš i riskirat, ne znam koji ti je put, ako ti nije bed pucat rokove savjetovala bih ti da ipak probaš bar da vidiš kak je, a možda ti se i posreći s pitanjima, nikad ne znaš :)

Tončica

ne smiješ imati pet nula na katedri za upravnu znanost, mislim da to na ovoj katedri nije slučaj.
:blushed:
nisam izašla, i opsovala bih ali bi dobila po prstićima i tak...
no, nadam se dekanskom. javite nam pitanja.

minka

pitanja koliko se sjecam su bila:
1.drzavljanstvo udane zene
2.poa prema posebnom ovlastenju
3.materijalno i formalno glediste pojma uprave
4.zabluda o protupravnosti prekrsaja
5kontrolne ovlasti i nosioci kontrole nad upravom
6.promjena osobnog imena
7.nesto u vezi javnog dobra ne sjecam se bas

to je to sto sam popamtila

tamchika

Upravljanje javnim dobrom je glasilo pitanje i još su bili individualni i generalni upravni akti.

A šta nije bilo samo formalno gledište objasnit? Pa nisam valjda pola odgovora samo napisala -.-

enna

pitanja koliko se sjecam su bila:
1.drzavljanstvo udane zene
2.poa prema posebnom ovlastenju
3.materijalno i formalno glediste pojma uprave
4.zabluda o protupravnosti prekrsaja
5kontrolne ovlasti i nosioci kontrole nad upravom
6.promjena osobnog imena
7.nesto u vezi javnog dobra ne sjecam se bas

to je to sto sam popamtila
Inidividualni i generalni akti ti fale i upravljanje javnin dobrom,i kaj nije bilo organizacijski pojam uprave?

I je neko vidio kad treba doc po rezultate ja nisam vidjela? Hvala..

tamchika

Inidividualni i generalni akti ti fale i upravljanje javnin dobrom,i kaj nije bilo organizacijski pojam uprave?

I je neko vidio kad treba doc po rezultate ja nisam vidjela? Hvala..
Mislim da su u pola 11, ako se ne varam nek me ispravi netko ako nisam u pravu.
Ja isto mislim da je bilo samo organizacijski pojam, jer ak nije ja sam samo to odgovorila znači da mi fali pola odgovora ako je trebalo i materijalni -.-

hypnogirl

Ja isto mislim da je bilo samo organizacijski pojam, jer ak nije ja sam samo to odgovorila znači da mi fali pola odgovora
organizacijski i formalni je trebalo objasnit...ne materijalni/formalni

tamchika

Ja isto mislim da je bilo samo organizacijski pojam, jer ak nije ja sam samo to odgovorila znači da mi fali pola odgovora
organizacijski i formalni je trebalo objasnit...ne materijalni/formalni[/QUOT

organizacijski i formalni? pa šta nije to jedno te isto? :wink5:

minka

Upravljanje javnim dobrom je glasilo pitanje i još su bili individualni i generalni upravni akti.

A šta nije bilo samo formalno gledište objasnit? Pa nisam valjda pola odgovora samo napisala -.-
u pravu si...ja sam krivo napisala trebalo je objasniti organizacijski...eto jos jedan krivi odgovor za mene,smrc...

tapravnica

u pravu si...ja sam krivo napisala trebalo je objasniti organizacijski...eto jos jedan krivi odgovor za mene,smrc...
dakle, kolko sam ja shvatila trebalo je objasniti samo organizacijsko ili formalno gledište uprave

a još postoji i materijalno ili funkcionalno gledište koje nismo trebali pisati

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks