Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
imaš pravo kolegice,moja greškaIspravak: objektivna i subjektivna pravomočnost je bila...
Ispravak: objektivna i subjektivna pravomočnost je bila...[/QUOTE
imaš pravo kolegice , zabuna
Ja sam učila po skripti i OK je prošlo. Samo nemoj učiti plan izvlaštenja jer to više ne postoji i onaj postupak pred županijskim sudom isto nemoj, malo potraži u starijim postovima, na nekoliko je mjesta objašnjeno što i kako s izvlaštenjemej ljudi šta je sa izvlaštenjem? dali se to po zakonu uči i jeli se što mjenjalo?
Drage kolege i kolegice, jel mi može netko,molim vas, napisati ili poslati skriptu iz koje učiti..odnosno gdje postoji sve na jednom mjestu.. jel se da naučit u 2 tjedna ??
Unaprijed hvala !
Meni je trebalo okruglo 15 dana. Svaki dan po šest-sedam sati. Skripta + zakoni, a knjigu sam pročitao čisto da shvatim "kontekst" materije.Mislim da je meni bilo dovoljno (kad zbrojim vrijeme učenja za oba kolokvija, mislim da ispadne tako negdje dva tjedna) a ti vidi kako će biti tebi.
dovoljna su samo pitanja koja se vrte po forumu.cijeli prekršajni zakon trebamo znati?
Neke zakone poput ZUP-a mozes copy-pejstat sa Zakon.hr,ali neke tipa Zakon o lokalnoj i podrucnoj(regionalnoj) samoupravi ili Zakon o zemljisnim knjigama ne mozes nego moras platit preko moba sifru pa onda downloadat
Isključite JavaScript u svojem pregledniku i kopi pejstajte do mile volje.ne može se c/p sa stranice www.zakon.hr, a tamo su jedino pročišćeni tekstovi, sa svim zadnjim izmjenama... uostalom probaj, ako uspiješ javi!
svi pali,6 ljudi i nitko ni pismeni nije prošao :-/kako je prosla komisija danas?
evo mogu ti ja reć da sam učila po njoj..istina preko kolokvija sam polagala,al s obzirom da sam i na ispitni rok prošli izašla jer sam morala ponavljat 2.dio kolokvija,skripta je super samo j etreba naučit..ništa mimo toga nisam imala i super sam napisala..tako da podžavam skriptu ali uz učenjeVeliki pozz svima... Imam jedno pitanjce,posto sam u stisci s vremenom,knjigu samiscitavala pa me zanima da li je dovoljna skripta od 118 str za ucenje ovog predmeta? Da li je ta skripta dobra i da li se moze iz nje uciti??? Hvala unaprijed...pozz
rekla bih da dosta ovisi tko ispravlja ali da se i može svojim riječima, ali naravno da bude točno.dal se može objašnjavaiti svojim riječima il je baš potrebno onako kako je u knjizi pisano?
pišemo u ponedjeljak a usmeni zna biti u srijedu ili četvrtak.odpriliko koliko nakon ispita je usmeni? dan-dva iza ili prode dosta vremena izmedu ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.