jel znate kad ce biti drugi kolokvij??? jel reko šta???Ove glave :
I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, XI (samo t.1), XIII, XIV, XVII, XXI, XXII
(crvene glave su bile u I.kolokviju, a ove ostale će u II.kol.)
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jel znate kad ce biti drugi kolokvij??? jel reko šta???Ove glave :
I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, XI (samo t.1), XIII, XIV, XVII, XXI, XXII
(crvene glave su bile u I.kolokviju, a ove ostale će u II.kol.)
Rekao je krajem 5.-og mjeseca, pretpostavljam da ti to bio zadnji utorak u petom mjesecu.jel znate kad ce biti drugi kolokvij??? jel reko šta???
Samo navedene glave iz knjige :laughing:ljudi jel treba za drugi kolokvij ucit neke zakone ili samo iz knjige glave navedene u jednom postu iznad malo ???
Po čemu je lakše preko kolokvija, jel pitaju lakše ili ?To bi bilo to.Ako imaš priliku polagati OUP putem kolokvija - bit će Ti lakše.
ma ne pitaju lakše sve je to isto, samo manje gradiva za naučit naravno!:wink5:Samo navedene glave iz knjige :laughing:
Po čemu je lakše preko kolokvija, jel pitaju lakše ili ?
za 2.kolokvij i sve propise navedene niže (pošto propisa nije bilo u 1.kolokviju):wink5:ljudi jel treba za drugi kolokvij ucit neke zakone ili samo iz knjige glave navedene u jednom postu iznad malo ???
A jel nisu ti propisi u knjizi već ? Ili se i to baš mora za ispit ?za 2.kolokvij i sve propise navedene niže (pošto propisa nije bilo u 1.kolokviju):wink5:
pm.:wink5:A jel nisu ti propisi u knjizi već ? Ili se i to baš mora za ispit ?
napisala je Jadranka niže.od kojim propisima se tocno radi?
dosta je skriptaPozdrav svima! Jel mi može netko reći po čemu je najbolje učiti ovaj ispit, po knjizi ili je dovoljna i skripta i koja? Puno hvala.
čl.1-81.iz prekršajnog zakona treba sve znati ili određeni članci??
ne znam,ali znam da cu ja iz nje uciti za rok u 6mj.!je li dovoljno za kolokvij učiti iz skripte od 118 strana?
![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.