Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
4, 5, 6, 17.je li itko zna koja zaglavlja treba znati za prvi kolokvij , hvala =) ??
koliko ja znam ne mogu jer nam na predavanjima nisu ništa rekli...ALI možda postoji mogućnost,ako si npr. bila i na redovnim predavanjima,onda uhvatiš na predavanjima ili konzultacijama profesora i pitaš ga osobno za sebe...nikad ne znaš,možda ti i dopusti :wink5:Znam da se ponavljam ali molila bi da još netko potvrdi da li izvanredni studenti mogu ići na kolokvij. Hvala!
bitni su ti zakoni koji su nabrojani pa tako i prekršajni zakonBok! Jel mi može neko od vas ko je bio na ovom ispitu reč dal treba učit i ove zakone što su u vodiču navedeni pod izvori ili su to samo izvori koji su poslužili ko materijal za knjigu? Jer neki su tu na forumu napisali da uz knjigu treba i to, a neki da od svih treba samo prekršajni zakon..
primjer ti je specijalistička liječnička ordinacija..dali netko zna odgovor na pitanje primjer koncesionirane javne službe u RH?
dimnjačari :tongue2:primjer ti je specijalistička liječnička ordinacija..
pretpostavljam da, za kolokvije uvijek znaju pitati fusnote, sve detalje..bolje se pripremiti =)4, 5, 6, 17.
treba li učiti sitni slog??
19.-20.1 za 1.-5. 2 piše na forumu.. :/ljudi kad su prijave i ispit u 2. mj.?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.