Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
današnja pitanja:
1. definicija upravnog akta u hrvatskom zakonodavstvu
2. greška u činjeničnom stanju
3. podzakonski općenormativni akt prema posebnom ovlaštenju u hrvatskom zakonodavstvu
4. kada se može, a kada se mora odbiti izdavanje putne isprave
5. odgovornost države za štetu bez greške
6. prestanak državljanstva odricanjem
7. uknjižba vlasništva kod izvlaštenja
8. krajnja nužda prema prekršajnom zakonu
Samo mala dopuna :happy:
moja pitanja na usmenom kod Lane Ofak
- slučajevi nezakonitosti + izabrati jedno i objasniti - ja odabrala grešku u proceduri i formi - tu je potpitanje bilo što se događa sa bitnim i manje bitnim greškama koje se ovdje mogu javiti...
- odgovornost države za štetu, pretpostavke, tko odgovara, kada i pod kojim uvjetima, subj. i obj. odgovornost i koja je u RH ...zatim neko pitanje ne sjećam se kak je točno glasilo ali odgovor je bio uzročna veza... i to je to dvojka je u indeksu, a skripta u smeću
SRETNO SVIMA!
Skripta je bila u poluraspadnutom stanju tako da nije bilo drugog izbora (teško mi palo.:hihiHvala za pitanja, Kada je usmeni i koja su pitanja? Hej, nemoj skriptu baciti jer će Ti trebati u III godini. Pozdrav
za što će nam trebati u III. godini?Hej, nemoj skriptu baciti jer će Ti trebati u III godini. Pozdrav
krajem 1.mj...jel zna netko kad je prvi kolokvij iz oup-a ?
od 3. stranice do 189., pa od 202. do 208., pa 230. do 261., pa od 357. do 399., i od 585. do 619.htjela bi si kopirati knjigu iz upravnog ali neznam koje točno stranice treba, jel netko možda zna... hvala puno
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.