Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
prof.Šikić nam još nije rekao...do koje strane u knjizi se treba učiti za prvi kolokvij..
ispituju prof. Šikić i asistentica Ofak i asistent Staničić, a tko drži predavanja to neznamTko ispituje ovaj predmet i tko drzi predavanja?
...Tko ispituje ovaj predmet i tko drzi predavanja?
zadnje smo radili tj.počeli izvore prava...jel mi moye netko reci do kuda ste dosli sa gradivom , thanks!
pa ustav RH, međ.ugovori, zakoni, poslovnici i dr.opći akti RH, opći akti predsj.RH, opći akti Vlade RH i ministara...itd. ili??Mene zanima što bi sve trebalo napisati kao odgovor na pitanje "izvori prava"???
Rekao je profesor danas da za I.kolokvij trebamo naučit glave: 4,5,6 i 17, a kolokvij će se održati zadnji put kad ćemo imati u 1.mjesecu, i tko prođe i I. i II. kolokvij, na usmenom samo odgovara gradivo II.kolokvija.Jel mi može neko reci ako je profesor reko koje ce gradivo biti u 1 kolokviju?
da, potpisujemo se svaki puta...jel trazio potpise zadnji put , i jel mogu izvanredni ici na kolokvije ?
naravno da se uči isto gradivo! (dakle u ispitu su sve lekcije predviđene za ovaj kolegij, dok za 1.kolokvij treba 4,5,6,17 lekcija, za 2.k. sve ostale...plus propisi i sve one cake-tipa, ne prođeš 1.kolokvij onda u 2.kolokviju imaš pitanja iz 1. i 2. pa pišeš sva pitanja, a ako prođeš 1.kolokvij u 2.onda pišeš samo pitanja koja se tiću 2.kolokvija itd...usmeni je obavezan-tko prođe kolokvije odgovara samo 2.dio gradiva...)zanima me ako ne idem na kolokvije vec na obican ispit dali ucim isto gradivo?i dali mogu ici sad na kolokvij ako sam prosle godine bila na predavanjimai skupljala potpise?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.