Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pozdrav kolegici,Zna netko koja je literatura za 2. god.?
Istina da će sad biti i pismenog,uz usmeni?
Iskustva?
valjda ima netko tu,a da ide na njemački![]()
što se tiče materijala za polaganje vjerujem da ćeš to saznati u dogovoru sa profesorom, možda bi ti bilo dobro otići kod nekog od profesora na konzultacije i izložiti mu svoju situaciju pa vidjeti što će on reć na to, a što se tiče prof. Horvatić-Čajko, kod nje je na pismenom lako proći, a i na usmenom pomaže ako negdje zapne...Drage kolegice (i kolege)!
Ja sam također izvanredna st. i bila sam na predavanjima još dok je predavala profesorica Ferić. Dakle, davnih dana... Ona nam je predavala II. god. iz knjige od I. god.
E sad, kod koga ću ja polagat ispit (kod kog me stave ili?) i iz koje knjige/materijala? Sve je to malo zeznuto kad se radi i studira pa se sve rjeđe hoda po faksu... eh...
E i zanima me kakvi su ispiti kod prof. Horvatić-Čajko i one druge prof.? Je li prestrašno ili? Kakav je prolaz? :blushed:
hvala puno:laughing:Mislim da je mail [email protected]
Probaj!
Sada njemački ima samo prof. Horvatić-Cajko.Drage kolegice (i kolege)!
Ja sam također izvanredna st. i bila sam na predavanjima još dok je predavala profesorica Ferić. Dakle, davnih dana... Ona nam je predavala II. god. iz knjige od I. god.
E sad, kod koga ću ja polagat ispit (kod kog me stave ili?) i iz koje knjige/materijala? Sve je to malo zeznuto kad se radi i studira pa se sve rjeđe hoda po faksu... eh...
E i zanima me kakvi su ispiti kod prof. Horvatić-Čajko i one druge prof.? Je li prestrašno ili? Kakav je prolaz? :blushed:
ja nažalost nemam:frustrating:jel ima možda netko prijevode tih 5 lekcija na kompu?
bila sam bolesna, pa nisam mogla dolaziti, a vidim da
će mi puno trebati da sama to prevedem.
hvala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.