Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mogu ti prevesti ali imam samo prva tri dijela.. dalje nismo još stigli ...Izvanredni student sam, bilo što je dobrodošlo. Gdje bi mogla nabaviti prijevode?
teško je naći ili napraviti skriptu jer profesorica naša draga uopće ne radi po knjizi nego neku svoju sastavlja... a još nam nije sve ispredavala.. nije mi jasno kako ćemo uopće srediti taj njemački... čim dobijem zadnji dio za kolokvij napravit ću skriptu i staviti je u skiptarnicuhahahahahaha,ja sam se prijavila na ispit 19.2...i neznam kako ce proc,jer nitko nezeli pomoc...nemorate nista slat nit skripte,nit prevodit mi nit ista...samo bi htjela da mi kazete od kud ste ucili...
naravno da imada li postoje ispravci kolokvija, ako padnem slučajno![]()
dobro a po čem si ti molim te lijepo učio kada nemamo još niti sva poglavlja za ispit? tek nas čeka drugi kolokvij iz teorije.....evo ja prošao ispit,profesorica Horvatić-Čajko je super i baš korektna...zato samo hrabro i bez straha![]()
:happy: Robi svaka čast..evo ja prošao ispit,profesorica Horvatić-Čajko je super i baš korektna...zato samo hrabro i bez straha![]()
postoji razlika između znati njemački dobro i znati ga ... znam i ja njemački odlično pa vidiš da ga nisam još prošla jer nemam iz čega učit...:happy: Robi svaka častjel se sjećaš mene šta sam bio na izvanrednim predavanjima hahah
Ma čovjek je pametan zna dobro Njemački.
skripte nema.. u izradi je nadam se da ću je imat gotovom do kraja petog mjeseca dok dobimo sve papire...Moze mi neko reci kako izgleda ispit iz njemackog?? Koja je literatura?? Jel ima ko skriptu??![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.