znači rezultati i usmeni su isti dan?? pretpostavljam da su rezultati ujutro, a kad je onda odprilike usmeni??rezultati su vam u petak, a usmeni odmah poslije toga...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
znači rezultati i usmeni su isti dan?? pretpostavljam da su rezultati ujutro, a kad je onda odprilike usmeni??rezultati su vam u petak, a usmeni odmah poslije toga...
rezultati budu oko 8-9,, obješeni na pano i odmah nakon nekih pola sata ide usmeni prvo komisija pa ostali!!Ja mislim da oni pročitaju ko je prošel pa nas prozivaju jednog po jednog na usmeni..bar je tak po onome kaj sam čul od drugih
nakon 4 pada dobiš zabranu (al napisali su na forumu da ti nakon 4 puta vrate prijavnicu-znači ko da nisi niti bila na ispitu, a onda ak 5 put padneš ti stave zabranu polaganja ispita)Da li netko zna, pleaseeee, da li je tromjesečna zabrana polaganja nauke nakon 3. ili 4. pada??
I ako sam prijavila ispit a ne izađem na njega da li se to računa kao pad??
ne, na politologiji je to ukinuto, a i na nauci nema toga!Marinice,reforme su bitne,opcenito ti bude bas ono kaj ti izgleda da nije bas vazno,
zavisi kaj te potrefi... uvijek bude ako se ne varam neko pitanje iz faza politickih sustava,neka tedencija za objasnit,neka razvojna uloga gradana,upravni sustavi,okoline,politicki i upravni nadzor,postupak,AOP,komunikacije,odnos gradana i uprave...tipovi kulture...e sad mislim da treba ponoviti ono kaj najslabije pamtis ili gdje cesto grijesis kada ponavljas,a imas tu na forumu pitanja,malo si prelistaj.
Jednom davno sam izasla na nauku,pa se nemrme sjetit jel se moze kao i na politologiji pogledat test i izaci?!![]()
Ma kolega,pa kaj Vam je,da se ne volim zaje... upisala bih promet ili u bi uA kaj bi ti? Ipak se pokušavamo pokazati kao ozbiljan faku...ne,veleučilište...
nauka je užas,nemrem čitat,a kamoli učit točke.
Aj bit će ljeto supač!
1. što je upravljanje i karakteristikejel može netko napisat i pitanja koja su bila danas u A grupi.hvala
strateško i taktičko planiranje??
plizzzz dal itko zna odg
taktičko planiranje ti je drugi naziv za planiranje tijeka rada (točka 97.), a strateško za planiranje programa djelatnosti UO (točka 95.)strateško i taktičko planiranje??
plizzzz dal itko zna odg
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.