Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hej ljudi mala pomoć
kako se zove žena koja je uvijek na ispitu ,proziva na početku , ima plavu kosu,šiške i niža je...
Tijana Vukojičić
mislis da onda netreba knjiga nego je samo dovoljna ta skripta...:blushed:dobra skripta iz nauke je ona kaj ima cca 69 stranica jer obuhvaća obje knjige
Tijana Vukojičić i ima konzultacije utorkom od 16 do 17 i 30. soba 3 na našem faxuhej ljudi mala pomoć
kako se zove žena koja je uvijek na ispitu ,proziva na početku , ima plavu kosu,šiške i niža je...
jako mi je važno ...
puno hvala...
koja je to skripta.kolko ima stranica:blushed:skripta je super...sa skripom se moze polaozit s odlicnim...al treba je se nacucit jako dobro...knjiga samo zamara i ono sta nije bitno neko misli da je i onda se samo zadrzava na nebitnom,govorim iz vlastotog iskusta da je skripta super...
mislim da je to ona sa 69 str...nju svi hvale!koja je to skripta.kolko ima stranica:blushed:
pismeni traje 30 minuta, postoje 5 pitanja sa podpitanjima a) i b), znači sveukupno 10.spremam se na nauku prvi put u 4.mjesecu i planiram naučit skriptu i još iz knjige ak bu trebalo,a bude..pa me zanima kolko otprilike treba da se ta skripta od 69 str.nauči?
još me zanima kolko traje pismeni i kolko ima pitanja?
kolko opširno treba odgovarat na pitanja na pismenom? jel dost u par rečenica samo najvažnije napisat ili treba jako opširno??
pa ak nekom nie problem da odgovori bil bi mu jako zahvalan..unaprijed hvala:tongue2::tongue2::tongue2:
i sad je petkomda li netko možda zna u koliko sati najčešće bude pismeni (on obično uvijek bude utorkom) i koja je onda praksa sa usmenim tj. kojim danom najčešće on bude? ako se ne varam prije je bio petkom
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.