AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nauka o javnoj upravi (arhivirano)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Srćeko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hej ljudi mala pomoć

kako se zove žena koja je uvijek na ispitu ,proziva na početku , ima plavu kosu,šiške i niža je...

jako mi je važno ...

puno hvala...

Domagoj83

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hej ljudi mala pomoć

kako se zove žena koja je uvijek na ispitu ,proziva na početku , ima plavu kosu,šiške i niža je...

jako mi je važno ...

puno hvala...
Tijana Vukojičić i ima konzultacije utorkom od 16 do 17 i 30. soba 3 na našem faxu

myra

ja mislim da TREBA KNJIGA OBAVEZNO. teško da ćeš proći samo sa skriptom. ima ljudi koji jesu tak prošli, ali jako malo, koliko sam skužila... pa je bolje knjigu u ruke...

nilijas

skripta je super...sa skripom se moze polaozit s odlicnim...al treba je se nacucit jako dobro...knjiga samo zamara i ono sta nije bitno neko misli da je i onda se samo zadrzava na nebitnom,govorim iz vlastotog iskusta da je skripta super...

splajta

skripta je super...sa skripom se moze polaozit s odlicnim...al treba je se nacucit jako dobro...knjiga samo zamara i ono sta nije bitno neko misli da je i onda se samo zadrzava na nebitnom,govorim iz vlastotog iskusta da je skripta super...
koja je to skripta.kolko ima stranica:blushed:

lila_887

molim savjet.. jučer počela učit Nauku i učim prema knjigama jer sa skriptama se baš ne snalazim, nije to meni to jednostavno :happy: što se tiče onih točka u knjizi koje moramo znat jel netko kuži točke od 19-25 otrpilike i da li su bitne (koliko)? (do tud sam sad stigla) i koliko pažnje treba obraćati na to ili više treba učit iz one druge knjige? svaki savjet je dobrodošao :D:D:)

kobe

spremam se na nauku prvi put u 4.mjesecu i planiram naučit skriptu i još iz knjige ak bu trebalo,a bude..pa me zanima kolko otprilike treba da se ta skripta od 69 str.nauči?

još me zanima kolko traje pismeni i kolko ima pitanja?

kolko opširno treba odgovarat na pitanja na pismenom? jel dost u par rečenica samo najvažnije napisat ili treba jako opširno??

pa ak nekom nie problem da odgovori bil bi mu jako zahvalan..unaprijed hvala:tongue2::tongue2::tongue2:

misty

spremam se na nauku prvi put u 4.mjesecu i planiram naučit skriptu i još iz knjige ak bu trebalo,a bude..pa me zanima kolko otprilike treba da se ta skripta od 69 str.nauči?

još me zanima kolko traje pismeni i kolko ima pitanja?

kolko opširno treba odgovarat na pitanja na pismenom? jel dost u par rečenica samo najvažnije napisat ili treba jako opširno??

pa ak nekom nie problem da odgovori bil bi mu jako zahvalan..unaprijed hvala:tongue2::tongue2::tongue2:
pismeni traje 30 minuta, postoje 5 pitanja sa podpitanjima a) i b), znači sveukupno 10.

ako počneš sad učiti po skripti, nema beda da nećeš naučiti do 4. mjeseca. ipak ti je bolje sad kreni jer dva tjedna prije ulovit ćete frka.

na pismenom pišeš ono što te se traži, ako piše OBJASNI onda treba objasnit...ako piše NABROJI onda nabrojiš. nemoj se time opterečivati koliko treba, kad na pismnom sve jasno piše. na tebi je samo da dobro naučiš...:wink5:

pahuljica

Ljudi pocinjem uciti nauku iz knjige¸pa me zanima jel se moraju uciti i oni djelovi koji su pisani malim slovima¸oznaceni su nekakvom kapom?:)
u vodicu sam procitala sa se uci samo veliki font!
jel' to tocno¸please help ?!

unite

Pozdrav svima!:wavey:

Evo nakon duljeg vremena, ponovno krenuh u pohod na nauku. Pa molim vas pomagajte - da li su još uvijek aktualne one točke iz knjige koje treba učiti (od 1-55, 67-72,89-109)? I druga knjiga - nastavni materijali ? Da li se štogod promijenilo?

Što se skripte tiče - ako je riječ o onoj od 69 str.; od 44.str. počinje pričati o ovlastima predsjednika, odgovornosti vlade,funkcije poglavarstva...gdje to ima u knjizi, jer mi ovdje previše zvući na Ustav ili upravno pravo?:confused2::unsure:

Još jednom molim kolege, POMAGAJTE!!

Lp

kabar

samo velika slova treba znati.. al nešto ćeš lakše skužit ak pročitaš ono pisano malim

Evo nakon duljeg vremena, ponovno krenuh u pohod na nauku. Pa molim vas pomagajte - da li su još uvijek aktualne one točke iz knjige koje treba učiti (od 1-55, 67-72,89-109)? I druga knjiga - nastavni materijali ? Da li se štogod promijenilo?

da da, to su te točke, nije se ništa promijenilo.. što se tiče nastavnih materijala, ovo ti je ono što trebaš znati:str 3-6, 19-23, 25-33, 37-43, 47-98, 145-158, 327-328, 336-341

Što se skripte tiče - ako je riječ o onoj od 69 str.; od 44.str. počinje pričati o ovlastima predsjednika, odgovornosti vlade,funkcije poglavarstva...gdje to ima u knjizi, jer mi ovdje previše zvući na Ustav ili upravno pravo?:confused2::unsure:

e za skripte nemam pojma jer nisam učila po njima.. pa nek netko odgovori..

Domagoj83

ako vas zbunjuju skripte ucite iz knjiga ako knjige ucite iz skripti a najbolje vam da probate kombinirat skripte i knjige zajedno je puno posla al je prolaz tim veci, ako ste ljubitelji skripti sa foruma mozete si skinuti skriptu od 33 str.jer su pitanaja i odgovori samo vezana uz nauku i skriptu od 69 pa nek vam ta od 69 str. posluzi kao knjiga mada i u njoj ima textova koje treba uskladiti sa knjigama i probajte tak ucit a jos bolja ako i ne najbolja solucija da si sami izradite vlastite skripte...

SLIP

Jel tko zna kakav je pismeni iz Nauke mislim jel težak i koliko treba bodova za prolaz na usmenom?:unsure:

Erykah

da li netko možda zna u koliko sati najčešće bude pismeni (on obično uvijek bude utorkom) i koja je onda praksa sa usmenim tj. kojim danom najčešće on bude? ako se ne varam prije je bio petkom

marti

da li netko možda zna u koliko sati najčešće bude pismeni (on obično uvijek bude utorkom) i koja je onda praksa sa usmenim tj. kojim danom najčešće on bude? ako se ne varam prije je bio petkom
i sad je petkom

bok, jel mi može netko pomoći...koji su preduvjeti uspješnog djelovanja funkcionalnih sredstava? to je pitanje bilo na zadnjem roku a nemrem nać odgovor..hvala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks