ako si prvi puta na komisiji def ce ti vratiti prijavnicu
a ako nisi onda mislim da nece
ja ako sada ne prodjem i u sestom mjesecu ce mi biti komisija i tamo padnem ja cu ih moliti da mi ne vrate prijavnicu da mogu barem na dekanski izaci
i da parcijala sam smrc
a stara stvar je za mene da iz nove ide jedno pitanje a sada cula sam da ko marceticke ako ne znas novu nemres proci na usmenom smrc
a što je to baza organizacijske povezanosti???zvuči li to nekome poznato?
pa da pitanje je malo smotano postavljeno pa se zbunis
moram i ja priznati da sam i ja stala i gledala kaj je to i onda onako ponosno zakljucila ma to je iz nove knjige
te skuzila da nije
i onda pocela logicki razmisljati i shvatila koja sam b****

ma glavno da sam skuzila sada a ne na testu ipak svako razmisljanje oduzima vreijeme kojeg tako i tako nema previse

)
ovako
prvo pitanja sa testa 17.04.2007.
grupa b
1. tendencija prema smanjivanju prinude u upravi
a) sto je prinuda i njezina dvostruka uloga
b) razlozi opadanja prinude
2.gradani i uprava
a)obasni ulogu podanika i naglasi dali se mozemo i danas naci u toj ulozi
b)objasni ulogu potrosaca konzumenta
3.demokratska dekoncentracija
a)institucionalne inovacije nastale demokratskom dekoncntracijom
b)kakvu ulogu ima drzavna uloga u dem. dekoncentraciji
4.organizacija ili nes
a)nabroji 6 tipova organizacijske kulture i njihove vrijednosti
b)reorganizacija i zasto ili kako dolazi do nje
5. nadzor u upravi
a)sto je nadzor u upravi i kako se njegova uloga mjenjala kroz vrijeme
b)razlika izmedju prethodnog i naknadnog nadzpora i razlika izmedju nadrzora svrsishodnosti i zakonitosti
to je u glavnom to ne znam dali je bila i druga grupa
mislim da su pitanja donekle ista onima na testu ali nisu identicna
ovako se sjecam
pa kaj bude
i kazete losa iskustva
a nikada ne znate dok ne odete i ne pogledate kaj je u njihovim ocima dovoljno za prolaz
e da zaboravila sam jos napisati da su rezultati u petak u deset
i sada dali ce usmeni biti u petak ili u pon ne zna se posto ce vjerovatno pola biti u pet a pola u pon jer u pet marceticka definitivno ne moze ispitivati tako sam barem cula kada su oni pricali....
dosta ljudi kaze da nema negativnih bodova ali postoji nesto sta izgleda ko prekrizena nula a to znaci da na pitanje nisi nista odg i da spadas u grupu ne zna to podrucje
pa se onda gleda koliko je lekilo podrucje u kojem si toliko neuspjesna sve u svemu
mozes imati 8 bodova i cetiri nule i neces proci
koliko god bodova a imas a ako imas cetiri negativnih nula znaci da neces proci pismnei tako sam barem ja shvatila
sada dali su to ti negativni bodovi o kojima svi tokliko pricaju ili ne ali to ja znam pa ....