Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Za prvo pitanje mislim da je odgovor u točki 40:Odgovor ti je ono sve kaj piše ispod naslova nova dekonc.
Jel netko zna možda:
1.razlozi zašto državna uprava preuzima na sebe sve poslove-4 razloga
2.pod utjecajem kojeg pokreta nastaje uloga konzumenta?
Ili barem koja je strana u knjizi.
Hvala :crazy:
u ind koncentraciji došlo je do koncentracije moći i lošeg utjecaja države na gopospodarstvo, funkcioniranje države i pitanja ljudske i pravne slobode.. i zbog toga je nastala nova dekoncentracija koja je zahtjevala reformu tržišta u pogledu gospodarstva, smanjenje propisa i demokratizaciju... - znači nova dekonc.. nastaje da promijeni loše djelovanje indust.. koncent... JA MISLI DA JE TO ODG.. A SAD... :crazy: :crazy:Muči me jedno pitanja, a vidim da ga često pitaju na usmenom: Zasto je došlo do nove dekoncentracije, odnosno, što se dogodilo u ind. koncentraciji da je dovelo do nove dekoncentracije? Hvala!
Bacam se na ponavljanje!
ako ti je to prvi osmi put vrate ti prijavnicu, ako ti je drugi put onda ti je bolje da znas - najbolje nauci one gospodarske i negospodarske javne sluzbe, utjecaje novog javnog menadzmenta na organizaciju i tus fus i aus. to ce te 100% pitatmene zanima ako idem na komisiju osmi put a ne prodem jer vracaju prijavnicu ili gubim pravo studiranja
hvala ti puno ,to je znaci ko da idem cevrti put a jesi sigurna da je tako,jel znas mozda nekoga koje vec bioako ti je to prvi osmi put vrate ti prijavnicu, ako ti je drugi put onda ti je bolje da znas - najbolje nauci one gospodarske i negospodarske javne sluzbe, utjecaje novog javnog menadzmenta na organizaciju i tus fus i aus. to ce te 100% pitat
a cekaj,na sto se odnosi to utjecaji novog jav.men.na org?ako ti je to prvi osmi put vrate ti prijavnicu, ako ti je drugi put onda ti je bolje da znas - najbolje nauci one gospodarske i negospodarske javne sluzbe, utjecaje novog javnog menadzmenta na organizaciju i tus fus i aus. to ce te 100% pitat
ja mislim ovo predjs,parla,skup. sustavi... to sam ja napisala..U B grupi je bilo na pismenom pitanje da nabrojimo pol.sustave s obzirom na koncentraciju pol.utjecaja,tak nekaj..E pa mene zanima jel tu trebalo nabrojat sustav partije i države,predsjednički,parlamentarni itd. ili vrste koncentracije i dekoncentracije..Ponavljam,riječ je o B!! GRUPI
uzmi drugu knjigu NASTAVNI MATERIJALI i pročitaj poglavlje o efektima managerskih reformi na javnu upravu pa će ti biti jasno kako utjeće na organizaciju.a cekaj,na sto se odnosi to utjecaji novog jav.men.na org?
ja sam ti imala isto B grupu i mislim da je u pitanju i pisalo nesto 'prijelazni lanac' i je to ti je toU B grupi je bilo na pismenom pitanje da nabrojimo pol.sustave s obzirom na koncentraciju pol.utjecaja,tak nekaj..E pa mene zanima jel tu trebalo nabrojat sustav partije i države,predsjednički,parlamentarni itd. ili vrste koncentracije i dekoncentracije..Ponavljam,riječ je o B!! GRUPI
tendencije u razvoju društva odrazavaju se u tendencijama razvoja upraveKako se tendencije u razvoju društva odražavaju u tendencijama razvoja uprave?
instrumenti u odnosu građana i uprave?? aj ljudi ak neko zna odg.. nek javi.. pliiiiz... tnx
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.