Par pitanja:
1.Koja je razlika između strateškog i taktičkog planiranja?
2.Na pitanje što je organizacijska okolina jel treba počet pisat o onih 6 koncepta ili ima neka posebna definicija o org.okolini?
3.Kako nastaje reorganizacija?
4.Razlozi širenja javnog sektora u ind.koncentraciji (ak može ovo malo opširnije jer mi baš i nije najbolje objašnjeno u knjizi..)
5.Službenički i platni sustav-gdje se to nalazi u knjizi,koja strana?
Unaprijed hvala!!Ne treba ništ preopširno osim 4 pitanja..
1. strateško je u biti planiranje programa djelatnosti UO (težšte je na okvirnom utvrđivanju ciljeva i načinu njihova ostvarenja), a taktičko je planiranje tijeka rada (težište na podrobnom predviđanju pojednih radnih postupaka)
2. a valjda o tome:crying2: ili možda o okolini UO-iako mislim da prije onako kako ti misliš:wink5:
3. reorganizacija nastaje s promjenama u org.strukturi , tj. ona je mijenjanje formalne org.strukture odnosno jedan od načina na koje se organizacija prilagođava promjenama...nek netko nadopuni
4. dakle tu imamo one 3 skupine: ekonomske, psihološe i moralne (ali manje bitno je to)...
a) neki od poslova iziskuju krupni početni kapital koji pojedinačni poduzetnici nisu kadri koncetrirati (izgradnja željeznice)
b) neke djelatnosti ne donose profit (muzeji)
c) niz djelatnosti bi imao monopolni položaj- ti bi bilo nemoralno (službe u kojima su korisnici u stanju nužde- zdravstvo)
d) kod nekih su korisnici nepouzdani kada je riječ o samostalnom ostvarivanju njihovih interesa..
5. mislim da je to način plačanja službenika: 1. je bilo uzdržavanje službenika na dvoru vladara, zatim plačanje u naravi, pa dodjeljivanje izvora prihoda (dodjeljivanje zemlje i dodjeljivanje prihoda od stanovništva) i na kraju plačanje u novcu.