Leptiric_20
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
može mi netko pomoći - gdje mogu naći odgovore na AOP i TUS i problem u svezi s njim? :-(
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a ja sam ti tek sad vidjela porukicu, neznam ni dali postoji taj kafic al nema veze, drago mi je da nisam jedina, iako to zlocesto zvuči, valjda znate na sta mislim, nadam se da ce nam se u utorak posrecitDraga Anđelka, većeras u pola devet se možeš pridružiti tim ljudima na piću u caffe-baru "Linija manjeg otpora".
ako se ja nevaram nisu metode nego su reforme, i to ti je bilo vec na ispitima...efekti menadžerskih metoda što je to uopće
ORGANIZACIJSKA OKOLINAznam da je glupo pitanj,ali jel mi moze netko odg. na organizacijsku okolinu,ovo kuzim tri podrucja okoline,ali mi nije jasno oni koncepti ...:confused2:
istina, riječ je kod većine o strahu. a to je zato jer čitaju priče onih koji su prije izlazili na ispit, pa nisu prolazili. nauka je kao i svaki drugi predmet, neće ti biti teško, ako se primiš knjige. ima i onih koji su prošli od prve, tako da mislim da to dovoljno govori. nije nepoloživo. dovoljno je pročitati skriptu i proći jednom pitanja sva s foruma jer se vrte iz roka u rok, i još se poslužiš s prezentacijama sa predavanja. to govorim za pismeni, a za usmeni jednom pročitati knjigu i to je to da ti bude jasnije ako nešto ne razumiješ. bar sam ja tako otkrila formulu za uspjeh.:wink5:Zahvaljujem drimice, konačno od nekog barem neki konkretni savjet. Puno ti hvala, mislim da se kod svih nas više radi o samom strahu nego o znanju.
kolegice, ovo je idealni ciljevi komunikacijskog sustava, a ne ideal tipovi. zna se pomiješat...:laughing:Pitanja grupe b:
1.a profesionalizam
b javni poslovi
2.a razlika izmedju apsolutnog i relativnog rasta uprave
b uzroci porasta uprave detaljno objasnit
3,a inovacije u demokratskim reformama(ili tako nesto)
b drzavna uprava u demokratskoj državi
4 ne znam to sta je bilo nesto o nekoj informac, tehnologiji ili okoli
pa ak se netko drugi sjeti..
5.a elementi komunikacijkog sustava
b ideal tipovi komunikacijskog sustava
molim vas može li mi netko reci kako izgleda komisija iz nauke, jel pretesko na usmenom, kakva je prolaznost??
jer ako padnem na ovom roku na dekanski idem na komisiju:shocked::shocked::sad:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.