Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hejj!!Bok!
Da li netko zna u kojem dijelu knjige se pojavljuje:
1) Javni odnosi
2) Praktične orijentacije službenika
Thx
ma nije istina.jel to znači da ako ne stigneš sve napisati, ne prolaziš???
1. opisni i filozofsko-spekulativni smjer ( to ti je u knjizi na 46.str, tocka 18.)trebala bi malu pomoć. dal mi može netko reć sljedeće:
1. koja su dva početna pravca u proučavanju uprave
2. segmenti okoline upravne organizacije
i gdje se u knjizi nalaze odgovori na pitanja:
1. zašto se teži prebacivanju iz privatnog u javni sektor
2. koji je temeljni problem u dnosima uprave s građanima
trebala bi malu pomoć. dal mi može netko reć sljedeće:
1. koja su dva početna pravca u proučavanju uprave
2. segmenti okoline upravne organizacije
i gdje se u knjizi nalaze odgovori na pitanja:
1. zašto se teži prebacivanju iz privatnog u javni sektor
2. koji je temeljni problem u dnosima uprave s građanima
Povelja javnih službi - javni dokument u kojim tijela javne uprave jasno određuju standarde obavljanja službe, način postupanja s građanima, postupke pritužbi i eventualne naknade kao i druga pitanja značajna za donos sa građanima s ciljem dodatnog jačanja položaja građana i povećanja sveukupne kvalitete javne službe.Može pomoć???
Nailazim na jedno pitanje-Što je javna povelja?
Ali ga ne mogu naći u knjizi i skripti,pa ako netko zna...thanks :laughing:
jel bi ti meni poslala ta pitanja kada bi te lijepo zamolio? :wink5:ja sam skinula sva pitanja sa ispita po datumima i riješila ih iz one skripte od 66 str...i sad učim tako iz tih pitanja po ispitima))
Ako riješiš 1.a dobro to ti je 2 boda, a 1.b ostaviš prazno to ti je 0, svako pitanje ti se posebno ocjenjuje.jel bi ti meni poslala ta pitanja kada bi te lijepo zamolio? :wink5:
[email protected] :happy:
bio sma danas na probnom ispitu i jedno mi nikako nije jasno. ako rješim npr u 1.zadatku i a i b, tada dobim 4 boda...2 za 1.a i 2 za 1.b...ali ako 1.a dobro riješim, a 1.b ostavim prazno tada dobijem 0 bodova bez obzira na to šta sam točno odgovorio na 1.a
zna netko jel to tako?
dali se mozda sjecas kojih pitanja kakva su bila?hvala unaprijed..jel bi ti meni poslala ta pitanja kada bi te lijepo zamolio? :wink5:
bio sma danas na probnom ispitu i jedno mi nikako nije jasno. ako rješim npr u 1.zadatku i a i b, tada dobim 4 boda...2 za 1.a i 2 za 1.b...ali ako 1.a dobro riješim, a 1.b ostavim prazno tada dobijem 0 bodova bez obzira na to šta sam točno odgovorio na 1.a
zna netko jel to tako?
neznam po redu,ali ovako nekakodali se mozda sjecas kojih pitanja kakva su bila?hvala unaprijed..
evo pitanja sa probnog ispita:dali se mozda sjecas kojih pitanja kakva su bila?hvala unaprijed..
jel bi ti meni poslala ta pitanja kada bi te lijepo zamolio? :wink5:
zna netko jel to tako?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.