AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Nauka o javnoj upravi (arhivirano)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

chasei

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pa mislim... ako su rekli u 17 onda je to 17, a ne 17,30...ili slično... mislim, di je tu profesionalnost...

nego, u vezi primjera... jel može rušit ako se kao gradivo zna podosta, a sad primjeri baš i ne? mislim, kolko je ne znanje primjera presudno u svemu tome?

chasei

hehe... nadam se samo da budu onda kasno stavili rezulate pa da usmeni bude tek u petak...a ne već sutra...
i molim nekog da mi odgovori na raniji post, jer mi je stvarno važno...pa ako ima tko dobar ovdje...

wale

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
eh..ja mislim da bez obzira na to kad oni stavili rezultate da će usmeni biti sutra =((..a u vezi usmenog ti ne bi znala reći jer nisam još nikako bila

wale

da znam...to je bilo jednom kad su rekli da će rezultati bit u 6 popodne a zapravo su ih stavili u 10 navečer...=(((.

ma ja ću poludjetiiiii...ubija me ovo čekanjee :crying2:

Paulina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pa mislim... ako su rekli u 17 onda je to 17, a ne 17,30...ili slično... mislim, di je tu profesionalnost...

nego, u vezi primjera... jel može rušit ako se kao gradivo zna podosta, a sad primjeri baš i ne? mislim, kolko je ne znanje primjera presudno u svemu tome?
s rezultatim uvijek kasne, obicno budu od pola 22 ili 22h. Kada vidi da znas nece te pitati primjere, a ako vidi da ne znaš da ti primjer pa da kroz primjer objasniš.Primjeri su obicno iz knjige ili predavanja.

Obično usmeni bude petkom a u zadnje vrijeme stave i u ponedjeljak. Ovisi koliko ima na komisiji i kolika je prolaznost.

maya_21

Kolko cca traje usmeni,ulazi nas nekoliko ili pojedinačno?!:)

Stigli rezltati!!!

Prošla sam pismeni,i to iz prve,ubijem se ak sutra padnem usmeni!!!

enna

ajmeeee znači nije nas puno prošlo od 4 za komisijski,kad je za ostale već u pol 11 ispit!!!

chasei

i ja sam prošla od prve... uf, al sad me strah zbog primjera...jer nije baš da ih znam... osim one neke iz knjige...kad sam izvanredni student pa na predavanjima nisam još nit bila... al nadam se da bezveze radim paniku oko toga... da ću znat dobro ono što me se pita pa da neće bit potrebe za primjerima...

ajd, čestitam svima koji su prošli... i sretno nam svima sutra :)) pozdravek

Jadranka15

Rezultati pismenih ispita - Nauka o javnoj upravi
Komisijski ispiti - četvrtak 21.01. 2010. u 10,00 h, G10, soba 3b.

1. Horvat Helena

2. Majić Ivona

3. Matičević Marija

4. Nožica Stefan

Usmeni ispiti - četvrtak 21.01. 2010. u 10,30 h, G10, soba 3b.

1. Blažević Marina

2. Crnkić Elvis

3. Fleten Petra

4. Katrić Maja

5. Kotoran Daniela

6. Lukavečki Ivana

7. Lulić Domagoj

8. Puljčan Valerija

9. Špoljarić Silvio

Sretno

IHUZEJ

Čestitam na prolazu ovima što su prošli jeste li učili iz skripte ili knjiga ili oboje? Da li se na ovom predmetu ponavljaju neka pitanja, hvala na odgovorima

maya_21

Ja sam učila iz svega dostupnog,prvo sam na jedan papir izvukla ugrubo iz svih cjelina ugrubo podjele,na drugi pojmove i postupno ih proširavala.Skupila pitanja sa foruma,po njima vježbala i to je to.Metodu učenja sam stoput promjenila nakon kaj sam shvatila da čitajuci po redu niš ne kuzim,prvo cu nastavne materijale pa onda ovu drugu knjigu učit,pa malo ovak pa onak,pa odem na google ponovit povijest pa ne vjeujem kolko sam mutava i tak,svatko ima svoju kombinaciju:)Sutra cu vidjet jel se ova isplati:)Sretno svima na usmenom!

chasei

Čestitam na prolazu ovima što su prošli jeste li učili iz skripte ili knjiga ili oboje? Da li se na ovom predmetu ponavljaju neka pitanja, hvala na odgovorima
ej...ja sam učila samo iz skripte,nešto manje od 3 tjedna, i dobila 4... tako da... sasvim dovoljne su skripte...

a sad na financiranje... pozdrav

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks