Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kažu uljp...Što je lakše ULJP ili Radno? Ostala su mi ta 2 iz ljetnog, a htjela bi jednog od njih da ih ne plaćam onda opet.
I mislila sam oboje, samo razmisljam koji cu prvipa možeš oboje riješiti do kraja veljače bez velikih problema, ali ako te baš zanima uljp je lakši...
I meni djeluje interesantnije, ali kad vidim onu hrpetinu zakona smuci mi se :disgusted: A ULJP me nekako podsjeca na sociologiju koju prezirem, ali mislim da je definitivno bolja opcija za 11.mj od radnog :thinking:Radno je interesantnije, IMO.ULJP je smislen i interesantan kao EUP. Dosadan do bola i općenito razočarenje kao predmet. Skraćeno, gomila dosadnog i neupotrebljivog znanja. Npr. za ULJP sam mislio da je više orijentiran na praksu s psihološko-socijalnog aspekta. Međutim, ne. Svodi se na nekakvu upitnu teoretizaciju, mahom postavljenu na subjektivnim ideološkim dojmovima. S te strane ga je dosta zajebano učiti, jer mi se u principu jako teško složiti s napisanim. ULJP sam doživio kao podvalu lijepo upakiranog socijalizma.
Točno to. Razgovarao sa s mnogima, i tko god ga je učio i, što je važnije, položio, tvrdi da mu je materija ULJP-a potpuno nejasna. Mislim da to otvara ozbiljna pitanja o svrsi predmeta.uljp je potpuno nerazumljiv i nepotreban
OUP 1 apsolutno lakši za položiti. Mislim da je manje literature. U svakom slučaju definitivno puno jednostavniji. Za kolokvije nisam sigurna :/koji predmet ima više literature Državna uprava ili Opće upravno pravo 1? a koji je pak lakši što se tiče samoga polaganja?
da li se oup1 može polagati preko kolokvija(izvanredni)?
hvala
Državna upravaEUP ili DU ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.